”Tästä voi kyllä antaa hyvät pisteet ja palautteet. Homma on toiminut.” – Consti Oy kokemuksia Spotin kalustetuista asunnoista

| KategoriatKokemuksia,Yrityksille:

Sotilastorpantien tyytyväiset asiakkaat

Asentajilleen pääkaupunkiseudulta sopivaa asumismuotoa etsinyt Tero Lähteenmäki Consti Oy:ltä tuli valinneeksi Spot Apartmentsin kalustetut asunnot aluksi aivan sattumalta. Netin tarjoamien väliaikaisten asuntojen sekä hotellihuoneiden valikoimasta esiin nousivat edulliset Spotin kalustetut asunnot hyvien kuvien avulla. Aikaisempaa kokemusta Spot-asunnoista ei ollut, mutta asunnon sopiva sijainti Espoossa sekä hyvät kulkuyhteydet auttoivat valinnassa.

Spot Apartmentsin asunnoista Sotilastorpantieltä löytyi asennusporukalle sopivat kahdenhengen huoneet, jolloin asentajille tarjoutui rauhalliset ja mukavat yösijat sekä rentoutumispaikat. Tyylikkäästi kalustetut asunnot saivat asentajilta kehuja, joten valinta meni heidän osaltaan aivan nappiin.

Helppoa majoittumista

Asennusporukan majoittaminen ei ole aina yrittäjälle helppo tehtävä. Huonosti valittu hotelli- tai vuokra-asuntomajoittuminen saattavat aiheuttaa valituksia työnantajan suuntaan. Spotin asuntoon majoittuneet työntekijät ovat antaneet kiitosta hyvästä asumisratkaisusta, joten se ilahduttaa erityisesti myös työnantajaa.

Spotin asiakaspalvelu on ollut miellyttävää heti asuntojen kyselemisestä lähtien, ja se onkin ollut yksi suurimpia asiakastyytyväisyyden takaajia. Lisäksi asunnon sijainti sekä sopivat parkkipaikat ovat kasvattaneet tyytyväisyyttä. Spotin asunnoissa majoittuneet asentajat kiittelivätkin hyviä parkkialueita ja tiloja.

”Asiakaspalvelu ja majoittuminen ovat toimineet kyllä todella hyvin. Tästä voi kyllä antaa hyvät pisteet ja palautteet. Homma on toiminut”, kiittelee Spotin kalustettuja vuokra-asuntoja asentajiensa puolesta käyttänyt Lähteenmäki. Työajat ovat usein vaihtelevia ja vuokra-asunnon tarve saattaa pitkittyä, mutta Spotin kalustettuihin asuntoihin lisäajan varaaminen on sujunut helposti ja mutkattomasti.

Koodilukko tuo helpotusta

Usein väliaikaisia asuntoja käyttävillä menee aikaa avaimien noutamiseen ja palauttamiseen. Spotin asuntoihin pääsee sisälle ilman erillistä kirjautumista tai avainta, tarvitaan vain varauksen yhteydessä annettu koodi, joka näppäillään oven koodilukkoon.

Etenkin työmatkalaisille tällainen joustava toiminta on eduksi ja Sotilastorpantiellä asuneet asentajat ovatkin kokeneet koodilukon toimivaksi ratkaisuksi: ”Koodilukko oli meidän tapauksessa oikein hyvä ja käytännöllinen, kun ei tullut mitään avaimien hakuja ja muita turhia ajelemisia siellä päässä. Se on kyllä ollut hyvä ratkaisu.”

Siistit tilat eduksi työmatkalaisille

Spot Apartmentsin kalustetut asunnot ovat olleet miellyttävät majoittumistilat asentajille. Hyväkuntoiset ja erittäin siistit tilat lisäävät viihtyvyyttä, ja toimivat palvelut tekevät asumisesta mukavaa. Kiitosta on tullut erityisesti siivoojan käymisestä asunnossa.

Etenkin nuoremmat asukkaat ovat arvostaneet myös sitä, että asunnoissa on toimiva internet-yhteys. ”Meillä on siellä ollut muutaman nuorempi asentaja joukossa, joten pojat ovat olleet kiitollisia siitä, että kaikki toimii moitteettomasti ja illalla saa Netflixin pyörimään.”

Tyytyväisten kokemusten ansiosta Lähteenmäki on ehdottomasti jatkossakin valmis valitsemaan Spot Apartmentsin kalustetut asunnot työntekijöilleen, mikäli majoitustarvetta löytyy.