Kalustetut asunnot Porvoo

Spot Apartments tarjoaa parhaat kalustetut asunnot Porvoon seudulla. Kalustettu vuokra-asunto on erinomainen valinta niin projektimajoitukseen työkomennukselle kuin väliaikaismajoitukseksi remontin ajaksi. Tutustu tarkemmin kalustettuihin asuntoihimme ja varaa majoitus jo tänään. Löydät Porvoon valikoimastamme useita kalustettuja asuntoja, jotka sopivat niin yksin tai yhdessä matkaaville.

 

Tyylikkäät ja viihtyisät kalustetut asunnot Porvoossa

Tutustu valikoimaamme ja löydä tarpeisiisi sopivin kalustettu asunto. Asunnot sijaitsevat alle 10 minuutin ajomatkan päässä Porvoon keskustasta ja tärkeimmistä palveluista.

Keskeinen sijainti ja helpot kulkuyhteydet koko pääkaupunkiseudulle

Porvoon kalustetut asuntomme sijaitsevat aivan pääteiden tuntumassa. Asuntojen yhteydessä on myös runsaasti parkkitilaa, ja lähin bussipysäkki on vain kivenheiton päässä.

Ei piilokuluja – Yksi ja sama hinta

Ei jonotusta tai odottelua – Helppo sisäänkirjautuminen

Vältä turha jonottaminen ja odottelu

Käytämme asunnoissamme koodilukkoja, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi sovittuun kellonaikaan.

Varaa kalustettu asunto Porvoosta jo tänään

Ota yhteyttä, ja räätälöidään juuri sinulle tai yrityksellesi sopivin majoitusratkaisu. Tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut niin lyhyt- kuin pitkäaikaisempaankin majoitukseen. Kun valitset Spot Apartmentsin, valitset kodinomaisen tunnelman myös tien päällä.

  Kotisi kaukana kotoa – Avarat ja valoisat kalustetut asunnot Porvoon kupeessa

  Etsitkö viihtyisää ja kustannustehokasta majoitusta Porvoossa? Spot Apartments tarjoaa kodikkaita kalustettuja asuntoja, jotka soveltuvat niin lomamatkalle, suuremman tiimin työkomennukselle kuin väliaikaiseksi asunnoksi kodin remontin ajaksi. Kaikissa kalustetuissa asunnoissamme yhdistyy kodin lämmin ja kutsuva tunnelmaa moderneihin mukavuuksiin. Kalustetussa asunnossa elät normaalia arkielämää – aivan kuten kotonakin.

  Spot Apartments tuo kodin luoksesi tien päällä

  Kalustettu asunto tarjoaa viihtyisän ja kustannustehokkaan vaihtoehdon perinteiselle hotellihuoneelle. Toisin kuin hotellihuoneessa, kalustetussa asunnossa elät täysin normaalia arkielämää ja nautin kodin mukavuuksista.

  Valitsemalla hotellin sijaan kalustetun asunnon vältät turhan jonottamisen ja kalliit hinnat – pääset suoraan rentoutumaan pitkän päivän jälkeen samalla kun säästät pitkän pennin majoituskuluissa.

  Ei piilokuluja tai yllätyksiä – maksat rehellisen hinnan viihtyisästä ja helposta majoituksesta.

  Valitse helpoin ja kodikkain majoitus – Majoitu ilman ylimääräistä stressiä

  Oli kyseessä sitten pidempi työkomennus, koko viikonloppuloma tai majoitusratkaisu esimerkiksi putkiremontin ajaksi, haluamme että majoituksesi on täydellinen ja vastaa kaikkia odotuksiasi.

  Lukuisat yksityis- ja yritysasiakkaat ovat valinneet Spot Apartmentsin kalustetut asunnot vuosien varrella. Liity tähän tyytyväiseen joukkoon ja koe itse, miksi olemme ykkösvalinta Porvoossa ja koko Suomessa. Tuhannet tyytyväiset asiakkaamme eivät ole väärässä.

  Viihtyisä ja moderni kalustettu yksiö Rajakallionrinteellää Porvoossa

  Usein kysytyt kysymykset

  Heräsikö sinulle kysyttävää majoitusratkaisuistamme? Tässä yleisimmät kysymykset liittyen kalustettuihin asuntoihimme.

  Voit varata asunnon suoraan verkkosivuiltamme valitsemalla haluamasi asunnon, majoituksen keston ja muut tarvittavat tiedot. Vahvistuksen varauksesta saat sähköpostiisi heti varauksen tehtyäsi.

  Loppusiivous sisältyy aina hintaamme, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Haluamme, että voit nauttia olostasi ilman lisähuolia.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on nopea Wi-Fi-yhteys, joka on asiakkaillemme täysin maksuton.

  Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi 24/7. Jos kohtaat minkäänlaisia ongelmia tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä milloin tahansa, ja autamme mielellämme.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on täysin varusteltu keittiö, joka sisältää kaikki tarvittavat välineet ruoanlaittoon ja ruokailuun.

  Kyllä, tarjoamme sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia majoitusvaihtoehtoja. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja pitkäaikaisista varauksista ja hinnoista.

  Useimmissa asunnoissamme on pyykinpesukone, ja joissakin kohteissa on myös kuivausrumpu. Tarkista varatessasi asunnon varustelu.

  Useimmissa asunnoissamme on koodilukot, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi.

  Kaikissa asunnoissamme on keskuslämmitys, ja monet asunnot on varustettu myös ilmastoinnilla. Voit tarkistaa asunnon varustelun varausvaiheessa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Vastaus: Jos kohtaat teknisiä ongelmia asunnon kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua ratkaisemaan ongelman mahdollisimman nopeasti.

  Turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikissa kalustetuissa asunnoissamme on palovaroittimet, ja useimmissa on myös turvalukot. Joissakin kohteissa on lisäksi turvajärjestelmiä ja vartiointi.