Kalustetut asunnot Tampereella

Pysäköinti

Asunnolle on varattu autopaikka. Tarkemmat tiedot saat varauksen teon yhteydessä.

Wifi

Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wifi.

bus

Hyvät liikenneyhteydet

Asuntomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tervetuloa Tampereen Vuorekseen!

Vuonna 2018 valmistunut kiinteistö sijaitsee Tampereen uuden kaupunginosan Vuoreksen keskuksessa. Vuores ulottuu sekä Tampereen että Lempäälän alueelle, ja sen läheltä kulkee Helsingin moottoritie. Kohteestamme ajaa autolla Tampereen keskustaan noin 20 minuuttia uutta Särkijärven siltaa pitkin. Vuoreksen ja Tampereen keskustan väliä kulkevat myös bussit 5, 33 ja 35. Bussipysäkki on kävelymatkan päässä. Vuoreksessa on kattava kevyen liikenteen verkosto, joten pyörälläkin liikkuminen on helppoa.

Vuoreksen asunnot ovat uusia, valoisia kaksioita. Nämä kalustetut ja hyvin varustellut asunnot sopivat pitkäaikaiseenkin käyttöön. Viihtyisyyttä niihin tuo koko asunnon levyinen parveke. Jokaisella asunnolla on oma pysäköintipaikka ja asunnosta löytyy Wifi.

Palvelut ovat Vuoreksessa lähellä: aivan taloyhtiön naapurista löytyy kauppoja, ravintoloita ja lounaskahvila.

Saapuminen: Sisäänkirjautuminen klo 16 alkaen. Avainten noudosta sovitaan varauksen teon yhteydessä.

Lähteminen: Uloskirjautuminen klo 11. Muistathan jättää avaimet keittiönpöydälle lähtiessäsi ja ottaa kaikki henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000

10km

Tampereen keskustaan

18km

Lempäälän keskustaan

21km

Tampere-Pirkkalan lentoasemalle

Pyydä tarjous

Olitpa sitten kilpailuttamassa nykyistä majoitussopimustasi tai hakemassa uutta majoitusratkaisua, pyydä tarjous ja olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.