Kalustetut asunnot Tampere

Mukavat ja laadukkaat kalustetut vuokra-asunnot Spot Apartmentsin Tampereen tarjonnasta. Kalustettu asunto on oiva valinta niin projektimajoitukseen työkomennukselle kuin väliaikaismajoitukseksi remontin ajaksi.

Koti kaukana kotoa – Viihtyisät kalustetut asunnot Tampereella

Etsitkö viihtyisää ja kodikasta majoitusta Tampereella? Spot Apartments tarjoaa mukavia ja tilavia kalustettuja asuntoja, jotka ovat ihanteellisia niin työkomennuksille kuin kodin remonttien ajaksi. Kaikki kalustetut asuntomme yhdistävät nykyaikaiset ominaisuudet kodin kutsuvaan ja lämpimään tunnelmaan. Kalustetussa asunnossa koet olevasi kuin kotona – missä ikinä matkaatkaan.

Kalustettu vuokra-asunto on kotisi siellä, missä ikinä matkaatkaan

Kalustettu asunto tarjoaa loistavan vaihtoehdon perinteiselle hotellihuoneelle. Tiedämme tasan tarkkaan, että loma- tai työmatka on paljon mukavampi, kun sinulla on paikka jossa voit todella rentoutua.

Kalustetut asuntomme ovat paljon enemmän kuin vuokrakämppiä tai sieluttomia hotellihuoneita, ne ovat väliaikaisia kotejasi reissun päällä.

Valitsemalla hotellin sijaan kalustetun asunnon vältät turhan jonottamisen ja kalliit hinnat – sen sijaan pääset suoraan rentoutumaan pitkän päivän jälkeen samalla kun säästät jopa satoja euroja majoituskustannuksissa. Ei piilokuluja tai yllätyksiä – maksat rehellisen hinnan viihtyisästä ja kodikkaasta majoituksesta.

Joustava ja helppo majoitus juuri sinun tarpeisiisi

Ymmärrämme, että jokainen matkustaja on erilainen. Oli kyseessä pidempi liikematka, viikonloppuloma tai väliaikainen majoitus kodin remontin ajaksi, haluamme että majoituksesi on täydellinen.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman kalustettuja asuntoja, jotka on räätälöity eri tarpeisiin ja budjetteihin. Majoituspalvelumme ovat joustavia ja räätälöitävissä juuri sinun tai yrityksesi yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Tuhannet yksityis- ja yritysasiakkaat ovat valinneet majoituksekseen Spot Apartmentsin kalustetut asunnot vuosien varrella. Liity tähän tyytyväiseen joukkoon ja koe itse, miksi olemme ykkösvalinta Tampereella. Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme eivät ole väärässä.

Tampereen Takamaanrinteellä sijaitsevan kalustetun asunnon makuuhuone tyylikkäillä yhden hengen sängyillä
SpotApartmentsin kohde Tampereen Takamaanrinteellä

Keskeinen sijainti ja helpot kulkuyhteydet

Kalustetut asuntomme sijaitsevat aivan pääteiden tuntumassa. Asuntojen yhteydessä on myös runsaasti parkkitilaa.

Ei piilokuluja – Yksi ja sama hinta

Hintaan sisältyy aina sähkö-, vesi- ja lämmitysmaksut sekä liinavaatteet, kalustus ja internetyhteys. Kaikki on valmiina sinua varten, etkä joudu maksamaan mukavuuksista erikseen.

Vältä turha jonottaminen ja odottelu

Käytämme asunnoissamme koodilukkoja, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi sovittuun kellonaikaan.

Varaa kalustettu asunto Tampereelta

Ota yhteyttä, ja räätälöidään juuri sinulle tai yrityksellesi sopivin majoitusratkaisu Tampereella. Tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut niin lyhyt- kuin pitkäaikaisempaankin majoitukseen. Kun valitset Spot Apartmentsin, valitset kodinomaisen tunnelman myös tien päällä.

  Usein kysytyt kysymykset

  Heräsikö sinulle kysyttävää majoitusratkaisuistamme? Tässä yleisimmät kysymykset liittyen kalustettuihin asuntoihimme.

  Voit varata asunnon suoraan verkkosivuiltamme valitsemalla haluamasi asunnon, majoituksen keston ja muut tarvittavat tiedot. Vahvistuksen varauksesta saat sähköpostiisi heti varauksen tehtyäsi.

  Loppusiivous sisältyy aina hintaamme, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Haluamme, että voit nauttia olostasi ilman lisähuolia.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on nopea Wi-Fi-yhteys, joka on asiakkaillemme täysin maksuton.

  Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi 24/7. Jos kohtaat minkäänlaisia ongelmia tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä milloin tahansa, ja autamme mielellämme.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on täysin varusteltu keittiö, joka sisältää kaikki tarvittavat välineet ruoanlaittoon ja ruokailuun.

  Kyllä, tarjoamme sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia majoitusvaihtoehtoja. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja pitkäaikaisista varauksista ja hinnoista.

  Useimmissa asunnoissamme on pyykinpesukone, ja joissakin kohteissa on myös kuivausrumpu. Tarkista varatessasi asunnon varustelu.

  Useimmissa asunnoissamme on koodilukot, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi.

  Kaikissa asunnoissamme on keskuslämmitys, ja monet asunnot on varustettu myös ilmastoinnilla. Voit tarkistaa asunnon varustelun varausvaiheessa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Vastaus: Jos kohtaat teknisiä ongelmia asunnon kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua ratkaisemaan ongelman mahdollisimman nopeasti.

  Turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikissa kalustetuissa asunnoissamme on palovaroittimet, ja useimmissa on myös turvalukot. Joissakin kohteissa on lisäksi turvajärjestelmiä ja vartiointi.