Kalustetut asunnot pääkaupunkiseudulla, Oulussa ja Tampereella

Kaikki asuntomme sijaitsevat keskeisillä ja rauhallisilla sijainneilla hyvien kulkuyhteyksien varrella

Espoo Uusmäki

Sotilastorpantie 2, 02680 Espoo, Suomi

Vuonna 2014 valmistunut rakennus sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella Espoon Uusmäessä. Kalustetuilta asunnoilta on matkaa Helsingin keskustaan alle 15 kilometriä. Vihdintie ja Kehä I sijaitsevat aivan asuntojen lähettyvillä.

Espoon Keskus

Reviisorinkatu 10, Espoo, Suomi

Vuonna 2019 valmistunut kaunis punatiilinen rakennus sijaitsee uudella asuinalueella Espoon Keskuksen vieressä. Espoon juna-asemalle on matkaa 750 metriä, josta pääsee 25 minuutissa Helsingin keskustaan. Kauppakeskus Entresseen on alle kilometrin kävelymatka ja Kauppakeskus Iso Omena sijaitsee 12 kilometrin päässä. Nämä uudet kalustetut asunnot ovat erittäin tyylikkäitä ja viihtyisiä.

kalustettu asunto helsinki

Helsinki Haaga

Laurinniityntie 17, 00440, Helsinki, Suomi

Vuonna 2016 valmistunut rakennus sijaitsee historiallisella alueella Helsingin Haagassa, jossa on värikäs yhteisö ja upeita puistoja. Nämä kalustetut asunnot on sijainniltaan alle kilometrin päässä Pohjois-Haagan juna-asemalta, josta pääsee Helsingin keskustaan 10 minuutissa. Lähettyvillä sijaitsevat Kehä I, Vihdintie ja Tampereen moottoritie mahdollistavat nopean liikkumiseen paikasta toiseen.

Vantaa Hiekkaharju

Keltavuokontie 4, 01350 Vantaa, Suomi

Vuonna 2016 valmistunut rakennus sijaitsee kodikkaalla alueella Vantaan Hiekkaharjussa. Näistä viihtyisistä kalustetuilta asunnoilta on Tikkurilan juna-asemalle matkaa noin kilometri ja Hiekkaharjun juna-asema on vain 500 metrin päässä. Helsinki-Vantaan lentokentälle pääsee junalla 13 minuutissa ja Helsingin keskustaan 23 minuutissa. Tikkurilan kattavat palvelut ovat aivan kiven heiton päässä ja kilometrin päästä löytyy Hiekkaharjun urheilupuisto.

Vantaa Martinlaakso

Sinikuja 3, 01620 Vantaa, Suomi

Vuonna 2015 valmistunut rakennus sijaitsee idyllisellä alueella Vantaan Martinlaaksossa. Rauhallisista kalustetuilta asunnoilta on Martinlaakson juna-asemalle matkaa alle kilometri, josta pääsee Helsinki-Vantaan lentokentälle alle 20 minuutissa sekä Helsingin keskustaan reilu 20 minuutissa. Tampereen moottoritie sekä Kehä III mahdollistavat nopean liikkumisen lähipaikkakunnille.

Vantaa Rajakylä

Rajakyläntie 35, 01280 Vantaa

Vuonna 2013 valmistunut rakennus sijaitsee keskeisellä sijainnilla aivan Porvoon moottoritien läheisyydessä. Näistä kalustetuilta asunnolta matkustat autolla Porvoon keskustaan noin 25 minuutissa. Helsinki-Vantaan lentokentälle pääsee alle 15 minuutissa ja Mellunmäen metroasema on vain 2,5 kilometrin päässä.

Vantaa Tikkurila

Orvokkitie 20, 01300, Vantaa

Vuonna 2017 valmistunut rakennus sijaitsee idyllisellä alueella Vantaan Tikkurilassa. Kalustetuilta asunnoilta on matkaa Tikkurilan juna-asemalle alle kilometri, josta pääsee 15 minuutissa Helsinkiin sekä Helsinki-Vantaan lentokentälle. Kauppakeskus Jumbo sijaitsee 6,5 kilometrin päässä.