Kalustetut asunnot – Majoitu mukavasti myös tien päällä

Modernit ja viihtyisät kalustetut asunnot pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Oulussa sekä Torniossa. Kalustettu asunto on loistava valinta niin lomamatkalle, työkomennukselle kuin väliaikaismajoitukseen remontin ajaksi. Kun etsit kustannustehokasta ja viihtyisää ratkaisua majoitukseen, Spot Apartments tarjoaa viihtyisän, edullisen ja kodikkaan vaihtoehdon.

Kalustetut asunnot

Kaikki asuntomme ovat valoisia, kodinomaisia ja kattavasti kalustettuja.

Helsinki

Helsingin kalustetut asuntomme sijaitsevat rauhallisella asuinalueella Haagassa. Pihasta löytyy parkkitilaa.

Vantaa

Vantaan kalustetut asuntomme sijaitsevat Tikkurilassa, Hiekkaharjussa, Rajakylässä, Martinlaaksossa ja Veromäessä.

Espoo

Espoon kalustetut asuntomme sijaitsevat Espoon Keskuksessa, Perusmäessä ja Uusmäessä.

Tuusula

Tuusulan kalustetut asuntomme sijaitsevat Hyrylän keskustassa lähellä palveluita. Asuntojen yhteydessä on reilusti parkkitilaa.

Porvoo

Porvoon kalustetut asuntomme sijaitsevat aivan pääteiden tuntumassa Porvoon Toukovuoressa. Asuntojen yhteydessä on myös runsaasti parkkitilaa, ja lähin bussipysäkki on vain kivenheiton päässä.

Turku

Turun kalustetut asuntomme sijaitsevat Turun Sataman läheisyydessä. Asuntojen yhteydessä on käytettävissä parkkihalli.

Hämeenlinna

Hämeenlinnan kalustetut asunnot sijaitsevat alle 10 minuutin ajomatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta ja tärkeimmistä palveluista. Pihassa on reilusti parkkitilaa.

Oulu

Oulun kalustetut asuntomme sijaitsevat Höyhtyällä sekä Oulun keskustassa. Asuntojen yhteydessä parkkitilaa joko pihassa tai parkkihallissa.

Tampere

Tampereen kalustetut asuntomme sijaitsevat Vuoreksen kaupunginosan keskuksessa.

Tornio

Tornion kalustetut asuntomme sijaitsevat keskeisellä sijainnilla Torniossa.

Koti kaukana kotoa

Spot Apartmentsin kalustetut asunnot on suunniteltu niille, jotka kaipaavat kodikkuutta jokaiseen päivään, olipa kyseessä työkomennus tai kotona käynnissä olevat remontit. Me ymmärrämme, että todellinen mukavuus syntyy tutusta tunnelmasta ja henkilökohtaisesta tilasta – juuri sitä Spot Apartments tarjoaa kalustetuilla asunnoillaan.

Rentoudu kodinomaisessa tunnelmassa myös tien päällä
Minne ikinä matkustat, pidämme huolen, että sinulla on paljon enemmän kuin vain majoitus – sinulla on toinen koti. Uskomme vahvasti, että todellinen mukavuus matkalla ei ole luksusta, vaan välttämättömyys. Perhelomalla, työkomennuksella tai keskellä elämän yllättäviä käänteitä – me tarjoamme sinulle paikan, jossa voit elää, rentoutua ja ladata akkujasi.

Asunnoissamme jokainen yksityiskohta heijastaa kodin lämpöä ja toimivuutta: avara oleskelutila, täysin varusteltu keittiö ja mukavuudet, jotka saavat sinut unohtamaan, ettei tämä ole pysyvä osoitteesi. Spot Apartments tuo kodinomaisen rauhan ja harmonian liikkuvaan elämääsi.

Tyylikkäät kalustetut asuntomme ovat paljon enemmän kuin ahtaita hotellihuoneita tai tavallisia vuokrakämppiä, ne ovat väliaikaisia kotejasi reissun päällä.

Kalustettu asunto tarjoaa kustannustehokkaan vaihtoehdon hotellille

Varsinkin pitkäaikaisessa majoituksessa hotellimajoituksen hinnat voivat nousta sadoista euroista jopa nelinumeroisiin summiin. Hotellimajoituksen yökohtainen hinta on kiinteä, jolloin pidempiaikainen majoitus voi muodostaa valtavan kustannuserän. Kalustetuissa asunnoissa hinta määräytyy majoitusajan mukaan, jolloin voit säästää jopa satoja euroja pidemmän majoitusjakson aikana.

Valitsemalla Spot Apartmentsin et ainoastaan säästä verrattuna perinteiseen hotellimajoitukseen – sinulle jää enemmän tilaa ja hengittää, aivan kuten kotona.

Olipa kyseessä sitten kuukauden työprojekti tai viikonlopun irtiotto, me räätälöimme majoituksen vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi. Löydä täydellinen tasapaino sijainnin, viihtyvyyden ja budjetin välillä.

Ei piilokuluja tai inhottavia yllätyksiä – maksat vain rehellisen hinnan viihtyisästä ja helposta majoituksesta.

Joustavaa majoitusta joka ikinen kerta

Ymmärrämme, että jokaisella matkustajalla on omat tarpeensa ja vaatimuksensa, Oli kyseessä sitten pidempi työmatka, viikonloppuloma tai väliaikainen majoitus kodin remontin ajaksi, haluamme että majoituksesi on täydellinen ja vastaa odotuksiasi.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman asuntoja, jotka on räätälöity eri tarpeisiin ja budjetteihin. Majoituspalvelumme ovat joustavia, ja räätälöitävissä juuri sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Tuhannet asiakkaamme ovat kutsuneet meitä kodikseen – Liity tähän tyytyväiseen joukkoon
Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme ovat valinneet Spot Apartmentsin kalustetut asunnot vuosien varrella. Liity tähän tyytyväiseen joukkoon ja koe itse, miksi olemme ykkösvalinta Suomessa. Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme eivät ole väärässä.

Koe itse Spot Apartmentsin ero: henkilökohtainen palvelu, kodin mukavuudet ja rauhallinen mieli ovat vain varauksen päässä.

Valitsemalla Spot Apartmentsin et ainoastaan säästä verrattuna perinteiseen hotellimajoitukseen – sinulle jää enemmän tilaa ja hengittää, aivan kuten kotona.

Olipa kyseessä sitten kuukauden työprojekti tai viikonlopun irtiotto, me räätälöimme majoituksen vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi. Löydä täydellinen tasapaino sijainnin, viihtyvyyden ja budjetin välillä.

Ei piilokuluja tai inhottavia yllätyksiä – maksat vain rehellisen hinnan viihtyisästä ja helposta majoituksesta.

Usein kysytyt kysymykset

Heräsikö sinulle kysyttävää majoitusratkaisuistamme? Tässä yleisimmät kysymykset liittyen kalustettuihin asuntoihimme.

Voit varata asunnon suoraan verkkosivuiltamme valitsemalla haluamasi asunnon, majoituksen keston ja muut tarvittavat tiedot. Vahvistuksen varauksesta saat sähköpostiisi heti varauksen tehtyäsi.

Loppusiivous sisältyy aina hintaamme, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Haluamme, että voit nauttia olostasi ilman lisähuolia.

Kyllä, jokaisessa asunnossamme on nopea Wi-Fi-yhteys, joka on asiakkaillemme täysin maksuton.

Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi 24/7. Jos kohtaat minkäänlaisia ongelmia tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä milloin tahansa, ja autamme mielellämme.

Kyllä, jokaisessa asunnossamme on täysin varusteltu keittiö, joka sisältää kaikki tarvittavat välineet ruoanlaittoon ja ruokailuun.

Kyllä, tarjoamme sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia majoitusvaihtoehtoja. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja pitkäaikaisista varauksista ja hinnoista.

Useimmissa asunnoissamme on pyykinpesukone, ja joissakin kohteissa on myös kuivausrumpu. Tarkista varatessasi asunnon varustelu.

Useimmissa asunnoissamme on koodilukot, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi.

Kaikissa asunnoissamme on keskuslämmitys, ja monet asunnot on varustettu myös ilmastoinnilla. Voit tarkistaa asunnon varustelun varausvaiheessa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vastaus: Jos kohtaat teknisiä ongelmia asunnon kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua ratkaisemaan ongelman mahdollisimman nopeasti.

Turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikissa kalustetuissa asunnoissamme on palovaroittimet, ja useimmissa on myös turvalukot. Joissakin kohteissa on lisäksi turvajärjestelmiä ja vartiointi.