Projektimajoitus Uudenmaan, Oulun, Tampereen ja Tornion seudulla

Joustavat projektimajoituksen palvelut kustannustehokkaasti ja aikaa säästäen

Kun toimimme yrityksesi kumppanina majoitusasioissa, säästät aikaa ja rahaa. Palvelumme on aina joustavaa ja operoimme kiinteissä kohteissa, jonka ansiosta pystymme myös pitämään kulut matalina. Majoituksen hinta riippuu sijainnista, haluamistanne palveluista ja majoituksen kestosta.

Mitä pidempi projekti, sitä edullisemmaksi majoitus tulee. Projektimajoituksen hintaan kuuluvat kattavan kalustuksen lisäksi normaalit asumiskulut, kuten sähkö ja vesi. Sinun ei siis tarvitse olla huolissasi yllättävistä sivukuluista. Kulut voivat olla niinkin matalat, kuin esimerkiksi: 9–20 euroa/työntekijä/yö.

Kohteissamme on myös aina parkkipaikkoja majoituskohteesi omalla yksityisellä pysäköintialueella. kaikki kohteemme toimivat avainkoodilaitteilla, jolloin kadonneista avaimista tai niiden hakemisesta tai palautuksesta ei tule teille päänvaivaa.

Me hoidamme projektisi kaikki majoitustarpeet ja tarjoamme kalustetut asuntomme teidän asumistarpeeseenne nopeasti, helposti ja luotettavasti, oli kyse sitten tehdasseisokista tai pidemmästä projektista.

Järjestämme projektianne varten juuri sopivan määrän tilaa teidän tarpeisiinne. Uudellamaalla, Oulussa, Tampereella ja Torniossa on 150 tyylikästä kalustettua asuntoa valmiina teitä varten.

Pyydä tarjous projekti­majoituksesta

Olitpa sitten kilpailuttamassa nykyistä majoitussopimustasi tai hakemassa uutta majoitusratkaisua, pyydä tarjous ja olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

    Kokemuksia projektimajoituksesta