Asunto remontin ajaksi

Etsitkö tilapäistä asuntoa remontin ajaksi? Spot Apartmentsin kalustetut asunnot tarjoavat sinulle täydellisen ratkaisun. Olipa kyseessä putkiremontti, kylpyhuone- tai keittiöremontti, tai muu suurempi projekti joka haittaa normaalia asumista, meidän viihtyisät asuntomme takaavat sinulle väliaikaisen kodin jossa rentoutua, ladata akkuja sekä elää täysin normaalia elämää.

Oma yksityinen sisäänkäynti

huoneistomme sijaitsevat luhtitaloissa. Asuntoosi pääset sisälle rappukäytävästä ilman kohtaamisia.

Avainkoodilla toimivat lukot

Koodi toimitetaan tekstiviestillä automaattisesti saapumispäivänäsi - ei erillistä avainten noutoa

Täysvarusteltu keittiö ruoanlaittoon

Keittiöstämme löydät kaiken mitä tarvitset ruoan valmistukseen ja siitä nauttimiseen - tuo vain omat elintarvikkeesi

Henkilökohtaiset saniteettitilat

Asuntomme ovat siistejä ja niitä puhdistetaan desinfioiduilla pesuaineilla säännöllisesti

Luotettava & nopea verkkoyhteys

Jokaisessa asunnossamme on käytössäsi maksuton Wi-Fi

Pysäköintipaikka taloyhtiön pihalla

Jokaisessa kohteessamme on oma yksityinen pysäköintialue, joka on asiakkaidemme vapaassa käytössä

Joustavaa ja stressitöntä asumista remontin aikana

Elämä on täynnä yllätyksiä ja muutoksia, jotka eivät katso kalenteria –  esimerkiksi vesivahingon tai muun vahingon osuessa kohdalle muuttuu koti hetkessä työmaaksi, jolloin joudutaan usein etsimään väliaikainen asumisratkaisu.

Kun kotisi kokee muodonmuutoksen remontin myötä, arkesi voi muuttua haastavaksi. Spot Apartmentsin väliaikainen asunto tarjoaa sinulle turvasataman tässä myllerryksessä, varmistaen, että elämäsi jatkuu sujuvasti ja mukavasti.

Remontti muuttaa kotisi työmaaksi – melua, pölyä ja työkaluja kaikkialla. Keittiön tai kylpyhuoneen käyttökatkot voivat tehdä päivittäisistä rutiineista yllättävän vaikeita. Spot Apartmentsin asunnot tarjoavat sinulle täydellisen ratkaisun. Meidän asunnoissamme voit nauttia rauhasta ja järjestyksestä, kun kotisi on remontin kourissa.

Pois kaaoksen keskeltä – Kalustettu asunto tarjoaa stressitöntä asumista remontin ajaksi

Väliaikainen koti Spot Apartmentsilla tarjoaa sinulle paitsi fyysisen myös henkisen irtioton remontin keskeltä. Meidän asunnoissamme voit jatkaa normaalia elämääsi ilman remontin aiheuttamia häiriöitä.

Remontin aiheuttama kaaos voi olla henkisesti rasittavaa. Jatkuva melu ja epäjärjestys voivat aiheuttaa stressiä ja ahdistusta. Spot Apartmentsin asunnoissa voit hengähtää ja irrottautua remontin tuomasta hälinästä. Tarjoamme sinulle rauhallisen ympäristön, jossa voit rentoutua ja nukkua rauhassa, valmistautuen seuraavaan päivään virkistyneenä ja akut ladattuna.

Joustavampaa ja mukavampaa asumista remontin ajaksi

Tervetuloa Spot Apartmentsin asuntoihin, missä jokainen yksityiskohta on suunniteltu tekemään oleskelustasi mahdollisimman mukavaa ja huoletonta. Meidän asunnoissamme sinun tarvitsee tuoda mukanasi vain henkilökohtaiset tavarasi – lopusta me huolehdimme.

Saapuessasi saat käyttöösi henkilökohtaisen ovikoodin, joka tekee avaimista tarpeettomia ja sisäänkirjautumisesta vaivatonta. Unohda avainten katoamisen huoli ja nauti saumattomasta asumiskokemuksesta.

Kalustetuissa asunnoissamme on kaikki tarvittava mukavaan asumiseen:

 • Kattavasti kalustetut tilat
 • Täysin varusteltu keittiö
 • Mahdollisuus tilata siivouspalvelu
 • Pysäköintimahdollisuus kiinteistön pihalla tai lähistöllä
 • Pääsy kadunvarsipysäköintiin
 • Pinnasänky tai lisäsänky tarvittaessa
 • Keskeiset sijainnit ja turvallinen asuminen

Spot Apartmentsin asunnot sijaitsevat keskeisillä paikoilla Suomen suurimmissa kaupungeissa, kuten Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Vantaalla ja Oulussa. Lisäksi asuntoja löytyy Hämeenlinnasta, Tuusulasta, Porvoosta sekä Torniosta. Valitse asunto rauhalliselta alueelta, joka tarjoaa turvallisen ja viihtyisän ympäristön.

Helppo varausprosessi – Varaa asunto remontin ajaksi vain muutamalla klikkauksella

Meidän asuntojemme vuokraus on suunniteltu vastaamaan elämän arvaamattomuuteen. Voit muuttaa sisään ja ulos juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, ilman huolta tarkoista aikarajoista tai pitkistä sitoumuksista. Voit sopeutua elämäsi muutoksiin ilman ylimääräistä stressiä. Olipa kyseessä odottamaton remontti, tai väliaikainen asumistarve muusta syystä, meidän asuntomme ovat valmiina tarjoamaan sinulle turvallisen ja mukavan kodin juuri niin kauan kuin tarvitset.

Spot Apartmentsin joustavuus on suunniteltu helpottamaan elämääsi. Me haluamme, että voit keskittyä elämäsi tärkeisiin asioihin, ilman huolta asumisjärjestelyistä. Valitse Spot Apartments, kun tarvitset asumisratkaisun, joka mukautuu elämäsi muutoksiin – olemme täällä sinua varten, joustavasti ja riskittömästi.

Onko kotisi remontin keskellä? Pakene kaaosta kustannustehokkaasti ja stressittömästi

Älä anna remontin häiritä elämääsi. Ota yhteyttä jo tänään ja löydä itsellesi täydellinen väliaikainen koti remontin ajaksi. Meidän asiantunteva tiimimme auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan väliaikaisen kodin. Soita, lähetä sähköpostia tai täytä yhteydenottolomake verkkosivuillamme – aloitetaan yhdessä matka kohti huoletonta ja mukavaa asumista remontin keskellä.

Pyydä tarjous väliaikaisesta asunnosta

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

  Myyntiassistentti

  Milla Hampori
  Myynti
  +358 50 516 3747

  Usein kysyttyjä kysymyksiä

  Spot Apartmentsin kalustetut asunnot erottuvat markkinoilla ainutlaatuisella yhdistelmällään joustavuutta, henkilökohtaista palvelua ja korkeatasoista mukavuutta. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä asumisratkaisuja, jotka sopivat niin lyhytaikaiseen kuin pidempiaikaiseenkin tarpeeseen. Lisäksi asunnoissamme on korkeatasoinen varustelu ja ne sijaitsevat keskeisillä paikoilla kaupungeissa.

  Spot Apartmentsin hinnoittelu on läpinäkyvää ja kilpailukykyistä. Hinnoittelu perustuu asunnon kokoon, sijaintiin ja vuokrauksen kestoon. Ei piilokuluja tai yllättäviä lisämaksuja. Pidempiaikainen majoitus on usein edullisempaa, ja hinta sisältää kaikki asumisen peruspalvelut, kuten Wi-Fi:n, liinavaatteet ja keittiövälineet.

  Kyllä, Spot Apartments tarjoaa lemmikkiystävällisiä asuntoja. Otathan kuitenkin yhteyttä asiakaspalveluumme etukäteen, jotta voimme varmistaa, että valitsemasi asunto on lemmikkiystävällinen ja antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot lemmikin kanssa majoittumisesta.

  Ymmärrämme, että suunnitelmat voivat muuttua. Spot Apartments tarjoaa joustavia peruutusehtoja. Peruutusehdot riippuvat varauksen kestosta ja asunnon tyypistä. Suosittelemme tutustumaan peruutusehtoihimme varauksen yhteydessä tai ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme lisätietojen saamiseksi.

  Turvallisuus ja puhtaus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Kaikki asuntomme tarkastetaan ja siivotaan perusteellisesti ennen jokaista uutta vuokralaista. Lisäksi tarjoamme säännöllisen siivouspalvelun pitkäaikaisille vuokralaisille. Asunnoissamme on myös modernit turvallisuusominaisuudet, kuten palovaroittimet ja turvalukot.

  Kyllä, Spot Apartments tarjoaa kalustettuja asuntoja useissa Suomen suurimmissa kaupungeissa, kuten Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Vantaalla ja Oulussa. Lisäksi asuntoja löytyy Hämeenlinnasta, Tuusulasta, Porvoosta sekä Torniosta. Asuntomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla, lähellä julkisen liikenteen yhteyksiä ja palveluita.

  Vuokraan sisältyy kaikki tarpeellinen mukavaan asumiseen. Asunnoissamme on täysin varusteltu keittiö, liinavaatteet, pyyhkeet ja Wi-Fi. Sinun tarvitsee tuoda vain henkilökohtaiset tavarasi. Joissakin asunnoissa on myös lisäpalveluita, kuten siivous- ja pyykinpesupalvelut.