Kalustetut asunnot Turku

Viihtyisät ja tilavat kalustetut asunnot lyhytaikaiseen vuokra-asumiseen Spot Apartmentsin Turun tarjonnasta. Kalustettu asunto on oiva valinta niin projektimajoitukseen työkomennukselle kuin väliaikaismajoitukseksi remontin ajaksi.

Koe Turku paikallisen silmin

Löydät kalustetut asuntomme aivan tärkeimpien kulkuyhteyksien varrelta. Asunnoilta on lyhyt matka Turun linnaan, Ruissaloon sekä Turun keskustaan. Pääset siis nauttimaan Turun tarjoamista elämyksistä aivan kuten paikallisetkin. Jos olet työmatkalla, asuntojen keskeinen sijainti aivan kulkuyhteyksien tuntumassa mahdollistaa nopeat ja jouhevat työmatkat.

Keskeinen sijainti ja helpot kulkuyhteydet

Kalustetut asuntomme sijaitsevat aivan Turun keskustan tuntumassa.

Ei piilokuluja – Yksi ja sama hinta

Hintaan sisältyy aina sähkö-, vesi- ja lämmitysmaksut sekä liinavaatteet, kalustus ja internetyhteys. Kaikki on valmiina sinua varten, etkä joudu maksamaan mukavuuksista erikseen.

Vältä turha jonottaminen ja odottelu

Käytämme asunnoissamme koodilukkoja, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi sovittuun kellonaikaan.

Varaa kalustettu asunto Turusta jo tänään

Ota yhteyttä, ja räätälöidään juuri sinulle tai yrityksellesi sopivin majoitusratkaisu. Tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut niin lyhyt- kuin pitkäaikaisempaankin majoitukseen. Kun valitset Spot Apartmentsin, valitset kodinomaisen tunnelman myös tien päällä.

  Koti kaukana kotoa – Viihtyisät kalustetut asunnot Turussa

  Etsitkö laadukasta ja kodikasta majoitusta Turussa? Spot Apartments tarjoaa tilavia kalustettuja asuntoja, jotka ovat ihanteellisia niin työkomennuksille kuin kodin remonttien ajaksi. Jokainen asuntomme on suunniteltu yhdistämään modernit mukavuudet kodin kutsuvaan ja lämpimään tunnelmaan. Kalustetussa asunnossa koet olevasi kuin kotona.

  Spot Apartments tuo kodin sinne, missä ikinä matkaatkaan

  Kalustettu asunto tarjoaa miellyttävän ja kustannustehokkaan vaihtoehdon tavanomaiselle hotellihuoneelle. Me tiedämme, että loma- tai työmatka on paljon mukavampi, kun sinulla on paikka jossa voit todella rentoutua ja irtautua arjesta.

  Kalustetut asuntomme ovat paljon enemmän kuin vuokrakämppiä tai sieluttomia hotellihuoneita, ne ovat väliaikaisia kotejasi reissun päällä.

  Valitsemalla hotellin sijaan kalustetun asunnon vältät turhan jonottamisen ja kalliit hinnat – sen sijaan pääset suoraan rentoutumaan pitkän päivän jälkeen samalla kun säästät jopa satoja euroja majoituskustannuksissa. Ei piilokuluja tai yllätyksiä – maksat rehellisen hinnan viihtyisästä ja helposta majoituksesta.

  Joustavaa majoituspalvelua aina projektimajoituksesta lomamatkoihin

  Ymmärrämme, että jokaisella matkustajalla on erilaiset tarpeet. Oli kyseessä pidempi liikematka, viikonloppuloma tai väliaikainen majoitus vaikka putkiremontin remontin ajaksi, haluamme että majoituksesi on viihtyisä.

  Tarjoamme valikoiman kalustettuja asuntoja, jotka on räätälöity eri tarpeisiin ja budjetteihin. Majoituspalvelumme ovat aina joustavia ja täysin räätälöitävissä juuri sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

  Tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ovat valinneet Spot Apartmentsin. Liity tähän joukkoon ja koe itse, miksi olemme ykkösvalinta Turussa ja koko Etelä-Suomessa.

  Valoisan ja modernin kalustetun asunnon käytä Turussa Fatabuurinkatu 8:ssa

  Usein kysytyt kysymykset

  Heräsikö sinulle kysyttävää majoitusratkaisuistamme? Tässä yleisimmät kysymykset liittyen kalustettuihin asuntoihimme.

  Voit varata asunnon suoraan verkkosivuiltamme valitsemalla haluamasi asunnon, majoituksen keston ja muut tarvittavat tiedot. Vahvistuksen varauksesta saat sähköpostiisi heti varauksen tehtyäsi.

  Loppusiivous sisältyy aina hintaamme, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Haluamme, että voit nauttia olostasi ilman lisähuolia.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on nopea Wi-Fi-yhteys, joka on asiakkaillemme täysin maksuton.

  Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi 24/7. Jos kohtaat minkäänlaisia ongelmia tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä milloin tahansa, ja autamme mielellämme.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on täysin varusteltu keittiö, joka sisältää kaikki tarvittavat välineet ruoanlaittoon ja ruokailuun.

  Kyllä, tarjoamme sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia majoitusvaihtoehtoja. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja pitkäaikaisista varauksista ja hinnoista.

  Useimmissa asunnoissamme on pyykinpesukone, ja joissakin kohteissa on myös kuivausrumpu. Tarkista varatessasi asunnon varustelu.

  Useimmissa asunnoissamme on koodilukot, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi.

  Kaikissa asunnoissamme on keskuslämmitys, ja monet asunnot on varustettu myös ilmastoinnilla. Voit tarkistaa asunnon varustelun varausvaiheessa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Vastaus: Jos kohtaat teknisiä ongelmia asunnon kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua ratkaisemaan ongelman mahdollisimman nopeasti.

  Turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikissa kalustetuissa asunnoissamme on palovaroittimet, ja useimmissa on myös turvalukot. Joissakin kohteissa on lisäksi turvajärjestelmiä ja vartiointi.