Kalustetut asunnot Espoo

Viihtyisät ja laadukkaat kalustetut asunnot lyhytaikaiseen vuokra-asumiseen Spot Apartmentsin Espoon tarjonnasta. Kalustettu asunto on oiva valinta niin projektimajoitukseen työkomennukselle kuin väliaikaismajoitukseksi remontin ajaksi.

 

Koe Espoo paikallisen silmin - keskeiset sijainnit aivan keskustan ytimessä

Löydät kalustetut asuntomme aivan Espoon ytimestä tärkeimpien kulkuyhteyksien varrelta. Asunnoilta on saumaton pääsy alueen tärkeimpiin palveluihin ja nähtävyyksiin. Pääset siis nauttimaan Espoon tarjoamista elämyksistä aivan kuten paikallisetkin. Jos olet työmatkalla, asuntojen keskeinen sijainti aivan kulkuyhteyksien tuntumassa mahdollistaa nopeat ja jouhevat työmatkat.

 • Espoo Perusmäki

  Lavaniityntie 1, 02920 Espoo

  Maaseutumainen, kumpuileva lähiympäristö ja viihtyisä ja rauhallinen asuinalue upeine pyöräilymaastoineen ovat piste iin päälle; täältä et haluaisi lähteä pois ollenkaan. Bussilinja kulkee parin sadan metrin päässä, kauppakeskus Jumboon Vantaalle ajaa autolla vartissa ja Nuuksion kansallispuistoon puolessa tunnissa. Saapuminen asunnolle on helppoa; se on hyvien liikenneyhteyksien varrella, Kehäkolmosen kupeessa. Tilavalle, viihtyisälle parkkipaikalle on kiva pysäköidä auto.
 • Espoo Uusmäki

  Sotilastorpantie 2, 02680 Espoo, Suomi

  Vuonna 2014 valmistunut rakennus sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella Espoon Uusmäessä. Kalustetuilta asunnoilta on matkaa Helsingin keskustaan alle 15 kilometriä. Vihdintie ja Kehä I sijaitsevat aivan asuntojen lähettyvillä.
 • Espoon Keskus

  Reviisorinkatu 10, Espoo, Suomi

  Vuonna 2019 valmistunut kaunis punatiilinen rakennus sijaitsee uudella asuinalueella Espoon Keskuksen vieressä. Espoon juna-asemalle on matkaa 750 metriä, josta pääsee 25 minuutissa Helsingin keskustaan. Kauppakeskus Entresseen on alle kilometrin kävelymatka ja Kauppakeskus Iso Omena sijaitsee 12 kilometrin päässä. Nämä uudet kalustetut asunnot ovat erittäin tyylikkäitä ja viihtyisiä.

Keskeinen sijainti ja helpot kulkuyhteydet koko pääkaupunkiseudulle

Kalustetut asuntomme sijaitsevat aivan pääteiden tuntumassa. Asuntojen yhteydessä on myös runsaasti parkkitilaa.

Ei piilokuluja – Yksi ja sama hinta

Hintaan sisältyy aina sähkö-, vesi- ja lämmitysmaksut sekä liinavaatteet, kalustus ja internetyhteys. Kaikki on valmiina sinua varten, etkä joudu maksamaan mukavuuksista erikseen.

Vältä turha jonottaminen ja odottelu

Käytämme asunnoissamme koodilukkoja, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi sovittuun kellonaikaan.

Varaa kalustettu asunto Espoosta jo tänään

Ota yhteyttä, ja räätälöidään juuri sinulle tai yrityksellesi sopivin majoitusratkaisu. Tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut niin lyhyt- kuin pitkäaikaisempaankin majoitukseen. Kun valitset Spot Apartmentsin, valitset kodinomaisen tunnelman myös tien päällä.

  Koti kaukana kotoa – Viihtyisät kalustetut asunnot Espoossa

  Etsitkö laadukasta ja kodikasta majoitusta Espoossa? SpotApartments tarjoaa tilavia kalustettuja asuntoja, jotka ovat ihanteellisia niin työkomennuksille kuin kodin remonttien ajaksi. Jokainen asuntomme on suunniteltu yhdistämään modernit mukavuudet kodin kutsuvaan ja lämpimään tunnelmaan. Kalustetussa asunnossa koet olevasi kuin kotona.

  Lyhytaikainen vuokra-asunto tuo kodin sinne, missä ikinä matkaatkaan

  Kalustettu asunto tarjoaa loistavan vaihtoehdon tavanomaiselle hotellihuoneelle. Me tiedämme, että loma- tai työmatka on paljon mukavampi, kun sinulla on paikka jossa voit todella rentoutua.

  Kalustetut asuntomme ovat paljon enemmän kuin vuokrakämppiä tai sieluttomia hotellihuoneita, ne ovat väliaikaisia kotejasi reissun päällä.

  Valitsemalla hotellin sijaan kalustetun asunnon vältät turhan jonottamisen ja kalliit hinnat – sen sijaan pääset suoraan rentoutumaan pitkän päivän jälkeen samalla kun säästät jopa satoja euroja majoituskustannuksissa. Ei piilokuluja tai yllätyksiä – maksat rehellisen hinnan viihtyisästä ja helposta majoituksesta.

  Joustavaa majoituspalvelua aina yritysmajoituksesta viikonloppulomiin

  Ymmärrämme, että jokainen matkustaja on erilainen. Oli kyseessä pidempi liikematka, viikonloppuloma tai väliaikainen majoitus kodin remontin ajaksi, haluamme että majoituksesi on täydellinen.

  Tarjoamme monipuolisen valikoiman asuntoja, jotka on räätälöity eri tarpeisiin ja budjetteihin. Majoituspalvelumme ovat joustavia, ja räätälöitävissä juuri sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

  Tuhannet yksityis- ja yritysasiakkaat ovat valinneet majoituksekseen SpotApartmentsin kalustetut asunnot vuosien varrella. Liity tähän tyytyväiseen joukkoon ja koe itse, miksi olemme ykkösvalinta Espoossa ja koko pääkaupunkiseudulla. Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme eivät ole väärässä.

  Usein kysytyt kysymykset

  Heräsikö sinulle kysyttävää majoitusratkaisuistamme? Tässä yleisimmät kysymykset liittyen kalustettuihin asuntoihimme.

  Voit varata asunnon suoraan verkkosivuiltamme valitsemalla haluamasi asunnon, majoituksen keston ja muut tarvittavat tiedot. Vahvistuksen varauksesta saat sähköpostiisi heti varauksen tehtyäsi.

  Loppusiivous sisältyy aina hintaamme, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Haluamme, että voit nauttia olostasi ilman lisähuolia.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on nopea Wi-Fi-yhteys, joka on asiakkaillemme täysin maksuton.

  Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi 24/7. Jos kohtaat minkäänlaisia ongelmia tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä milloin tahansa, ja autamme mielellämme.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on täysin varusteltu keittiö, joka sisältää kaikki tarvittavat välineet ruoanlaittoon ja ruokailuun.

  Kyllä, tarjoamme sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia majoitusvaihtoehtoja. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja pitkäaikaisista varauksista ja hinnoista.

  Useimmissa asunnoissamme on pyykinpesukone, ja joissakin kohteissa on myös kuivausrumpu. Tarkista varatessasi asunnon varustelu.

  Useimmissa asunnoissamme on koodilukot, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi.

  Kaikissa asunnoissamme on keskuslämmitys, ja monet asunnot on varustettu myös ilmastoinnilla. Voit tarkistaa asunnon varustelun varausvaiheessa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Vastaus: Jos kohtaat teknisiä ongelmia asunnon kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua ratkaisemaan ongelman mahdollisimman nopeasti.

  Turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikissa kalustetuissa asunnoissamme on palovaroittimet, ja useimmissa on myös turvalukot. Joissakin kohteissa on lisäksi turvajärjestelmiä ja vartiointi.