Kalustetut asunnot Helsinki

Viihtyisät ja laadukkaat kalustetut asunnot väliaikaiseen majoitukseen Helsingissä. Kalustettu asunto on täydellinen valinta niin projektimajoitukseen työkomennukselle kuin väliaikaismajoitukseksi remontin ajaksi.

Koe Helsinki kuin paikallinen

Löydät kalustetut asuntomme keskeiseltä sijainnilta lähellä tärkeimpiä kulkuyhteyksiä. Kohteelta on saumaton pääsy alueen tärkeimpiin palveluihin ja nähtävyyksiin. Pääset siis nauttimaan Helsingin tarjoamista elämyksistä aivan kuten paikallisetkin. Jos olet työmatkalla, asuntojen keskeinen sijainti lähellä juna-asemaa ja kehätietä mahdollistaa nopeat ja jouhevat työmatkat.

 • Helsinki Haaga

  Laurinniityntie 17, 00440, Helsinki, Suomi

  Vuonna 2016 valmistunut rakennus sijaitsee historiallisella alueella Helsingin Haagassa, jossa on värikäs yhteisö ja upeita puistoja. Nämä kalustetut asunnot on sijainniltaan alle kilometrin päässä Pohjois-Haagan juna-asemalta, josta pääsee Helsingin keskustaan 10 minuutissa. Lähettyvillä sijaitsevat Kehä I, Vihdintie ja Tampereen moottoritie mahdollistavat nopean liikkumiseen paikasta toiseen.

Keskeinen sijainti ja helpot kulkuyhteydet koko pääkaupunkiseudulle

Kalustetut asuntomme sijaitsevat aivan pääteiden tuntumassa. Asuntojen yhteydessä on myös runsaasti parkkitilaa.

Ei piilokuluja – Yksi ja sama hinta

Hintaan sisältyy aina sähkö-, vesi- ja lämmitysmaksut sekä liinavaatteet, kalustus ja internetyhteys. Kaikki on valmiina sinua varten, etkä joudu maksamaan mukavuuksista erikseen.

Vältä turha jonottaminen ja odottelu

Käytämme asunnoissamme koodilukkoja, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi sovittuun kellonaikaan.

Varaa kalustettu asunto Helsingistä jo tänään

Ota yhteyttä, ja räätälöidään juuri sinulle tai yrityksellesi sopivin majoitusratkaisu. Tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut niin lyhyt- kuin pitkäaikaisempaankin majoitukseen. Kun valitset Spot Apartmentsin, valitset kodinomaisen tunnelman myös tien päällä.

  Kotisi kaukana kotoa – Viihtyisät kalustetut asunnot Helsingissä

  Etsitkö laadukasta ja kodikasta majoitusta Helsingissä? Spot Apartments tarjoaa tilavia kalustettuja asuntoja, jotka ovat ihanteellisia niin työkomennuksille kuin kodin remonttien ajaksi. Jokainen asuntomme on suunniteltu yhdistämään modernit mukavuudet kodin kutsuvaan ja lämpimään tunnelmaan. Kalustetussa asunnossa koet olevasi kuin kotona.

  Tuomme kodin sinne, missä ikinä matkaatkaan

  Kalustettu asunto tarjoaa loistavan vaihtoehdon tavanomaiselle hotellihuoneelle. Me tiedämme, että loma- tai työmatka on paljon mukavampi, kun sinulla on paikka jossa voit todella rentoutua.

  Kalustetut asuntomme ovat paljon enemmän kuin vuokrakämppiä tai sieluttomia hotellihuoneita – ne ovat väliaikaisia kotejasi reissun päällä.

  Valitsemalla hotellin sijaan kalustetun asunnon vältät turhan jonottamisen ja kalliit hinnat – sen sijaan pääset suoraan rentoutumaan pitkän päivän jälkeen samalla kun säästät jopa satoja euroja majoituskustannuksissa. Ei piilokuluja tai yllätyksiä – maksat rehellisen hinnan viihtyisästä ja helposta majoituksesta.

  Helppoa ja vaivatonta majoitusta toiveidesi mukaan

  Ymmärrämme, että jokainen matkustaja on erilainen. Oli kyseessä pidempi työmatka, lomamatka tai väliaikainen majoitus suuremman remontin ajaksi, haluamme että majoituksesi on täydellinen.

  Tarjoamme kalustettuja asuntoja, jotka on räätälöity eri tarpeisiin ja budjetteihin. Majoituspalvelumme ovat joustavia, ja räätälöitävissä juuri sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

  Tuhannet yksityis- ja yritysasiakkaat ovat valinneet majoituksekseen Spot Apartmentsin kalustetut asunnot vuosien varrella. Liity tähän tyytyväiseen joukkoon ja koe itse, miksi olemme ykkösvalinta Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla. Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme ympäri Suomea eivät ole väärässä.

  Kalustetun kolmion upea olohuone

  Usein kysytyt kysymykset

  Heräsikö sinulle kysyttävää majoitusratkaisuistamme? Tässä yleisimmät kysymykset liittyen kalustettuihin asuntoihimme.

  Voit varata asunnon suoraan verkkosivuiltamme valitsemalla haluamasi asunnon, majoituksen keston ja muut tarvittavat tiedot. Vahvistuksen varauksesta saat sähköpostiisi heti varauksen tehtyäsi.

  Loppusiivous sisältyy aina hintaamme, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Haluamme, että voit nauttia olostasi ilman lisähuolia.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on nopea Wi-Fi-yhteys, joka on asiakkaillemme täysin maksuton.

  Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi 24/7. Jos kohtaat minkäänlaisia ongelmia tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä milloin tahansa, ja autamme mielellämme.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on täysin varusteltu keittiö, joka sisältää kaikki tarvittavat välineet ruoanlaittoon ja ruokailuun.

  Kyllä, tarjoamme sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia majoitusvaihtoehtoja. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja pitkäaikaisista varauksista ja hinnoista.

  Useimmissa asunnoissamme on pyykinpesukone, ja joissakin kohteissa on myös kuivausrumpu. Tarkista varatessasi asunnon varustelu.

  Useimmissa asunnoissamme on koodilukot, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi.

  Kaikissa asunnoissamme on keskuslämmitys, ja monet asunnot on varustettu myös ilmastoinnilla. Voit tarkistaa asunnon varustelun varausvaiheessa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Vastaus: Jos kohtaat teknisiä ongelmia asunnon kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua ratkaisemaan ongelman mahdollisimman nopeasti.

  Turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikissa kalustetuissa asunnoissamme on palovaroittimet, ja useimmissa on myös turvalukot. Joissakin kohteissa on lisäksi turvajärjestelmiä ja vartiointi.