Kalustetut asunnot Tornio

Toimivat kalustetut asunnot lyhytaikaiseen vuokra-asumiseen Spot Apartmentsin Tornion tarjonnasta. Kalustettu asunto on täydellinen valinta työkomennuksellenne.

Väliaikainen koti kaukana kotoa – Kalustetut asunnot Torniossa

Etsitkö majoitusta Torniossa? Spot Apartments tarjoaa tilavia kalustettuja asuntoja, jotka toimivat hyvin työkomennukselle.

Joustavaa majoituspalvelua työkomennukselle

Tarjoamme asuntoja, jotka ovat joustavia, ja räätälöitävissä juuri sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Jo tuhannet yksityis- ja yritysasiakkaat ovat valinneet Spot Apartmentsin kalustetut vuokra-asunnot vuosien varrella. Liity tähän tyytyväiseen joukkoon ja koe itse, miksi olemme ykkösvalinta lyhytaikaiseen majoitukseen Torniossa ja koko Pohjois-Suomessa. Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme eivät ole väärässä.

Koe Tornio paikallisen silmin – keskeiset sijainnit aivan keskustan ytimessä

Löydät kalustetut asuntomme aivan Tornion ytimestä, tarjoten saumattoman pääsyn alueen tärkeimpiin palveluihin ja nähtävyyksiin. Pääset nauttimaan Tornion ja lähialueiden tarjoamista elämyksistä aivan kuten paikallisetkin.

Keskeinen sijainti ja helpot kulkuyhteydet kaikkiin tärkeimpiin palveluihin

Kalustetut asuntomme sijaitsevat strategisesti lähellä Tornion keskustaa, tarjoten helpon pääsyn alueen palveluihin ja nähtävyyksiin. Matkaa Metsä Fibrelle on 22 kilometriä ja Haaparantaan vain 12 km. Asuntojen läheisyydessä on myös runsaasti parkkitilaa.

Ei piilokuluja – Yksi ja sama hinta

Hintaan sisältyy aina sähkö-, vesi- ja lämmitysmaksut sekä liinavaatteet, kalustus ja internetyhteys. Kaikki on valmiina sinua varten, etkä joudu maksamaan mukavuuksista erikseen.

Vältä turha jonottaminen ja odottelu

Käytämme asunnoissamme koodilukkoja, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi sovittuun kellonaikaan.

Pyydä tarjous

Olitpa sitten kilpailuttamassa nykyistä majoitussopimustasi tai hakemassa uutta majoitusratkaisua, pyydä tarjous ja olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  Usein kysytyt kysymykset

  Heräsikö sinulle kysyttävää majoitusratkaisuistamme? Tässä yleisimmät kysymykset liittyen kalustettuihin asuntoihimme.

  Voit varata asunnon suoraan verkkosivuiltamme valitsemalla haluamasi asunnon, majoituksen keston ja muut tarvittavat tiedot. Vahvistuksen varauksesta saat sähköpostiisi heti varauksen tehtyäsi.

  Loppusiivous sisältyy aina hintaamme, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Haluamme, että voit nauttia olostasi ilman lisähuolia.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on nopea Wi-Fi-yhteys, joka on asiakkaillemme täysin maksuton.

  Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi 24/7. Jos kohtaat minkäänlaisia ongelmia tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä milloin tahansa, ja autamme mielellämme.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on täysin varusteltu keittiö, joka sisältää kaikki tarvittavat välineet ruoanlaittoon ja ruokailuun.

  Kyllä, tarjoamme sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia majoitusvaihtoehtoja. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja pitkäaikaisista varauksista ja hinnoista.

  Useimmissa asunnoissamme on pyykinpesukone, ja joissakin kohteissa on myös kuivausrumpu. Tarkista varatessasi asunnon varustelu.

  Useimmissa asunnoissamme on koodilukot, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi.

  Kaikissa asunnoissamme on keskuslämmitys, ja monet asunnot on varustettu myös ilmastoinnilla. Voit tarkistaa asunnon varustelun varausvaiheessa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Vastaus: Jos kohtaat teknisiä ongelmia asunnon kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua ratkaisemaan ongelman mahdollisimman nopeasti.

  Turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikissa kalustetuissa asunnoissamme on palovaroittimet, ja useimmissa on myös turvalukot. Joissakin kohteissa on lisäksi turvajärjestelmiä ja vartiointi.