Kalustetut asunnot Vantaa

Laadukkaat ja kotoisat kalustetut asunnot lyhytaikaiseen vuokra-asumiseen Spot Apartmentsin Vantaan tarjonnasta. Kalustettu asunto on täydellinen valinta niin projektimajoitukseen työmatkalle kuin lyhytaikaiseksi vuokra-asunnoksi suuremman remontin ajaksi. Tutustu tarjontaamme, ja varaa itsellesi tai yrityksellesi helppo ja viihtyisä majoitus.

Koe Vantaa ja pääkaupunkiseutu uudella tavalla - Asu kuin paikallinen

Löydät kalustetut asuntomme aivan Vantaan ytimestä tärkeimpien kulkuyhteyksien varrelta. Kaikilta asunnoilta on saumaton pääsy alueen tärkeimpiin palveluihin ja nähtävyyksiin. Pääset siis nauttimaan Vantaan, Helsingin ja koko pääkaupunkiseudun tarjoamista elämyksistä aivan kuten paikallisetkin.

 • Vantaa Hiekkaharju

  Keltavuokontie 4, 01350 Vantaa, Suomi

  Vuonna 2016 valmistunut rakennus sijaitsee kodikkaalla alueella Vantaan Hiekkaharjussa. Näistä viihtyisistä kalustetuilta asunnoilta on Tikkurilan juna-asemalle matkaa noin kilometri ja Hiekkaharjun juna-asema on vain 500 metrin päässä. Helsinki-Vantaan lentokentälle pääsee junalla 13 minuutissa ja Helsingin keskustaan 23 minuutissa. Tikkurilan kattavat palvelut ovat aivan kiven heiton päässä ja kilometrin päästä löytyy Hiekkaharjun urheilupuisto.
 • Vantaa Martinlaakso

  Sinikuja 3, 01620 Vantaa, Suomi

  Vuonna 2015 valmistunut rakennus sijaitsee idyllisellä alueella Vantaan Martinlaaksossa. Rauhallisista kalustetuilta asunnoilta on Martinlaakson juna-asemalle matkaa alle kilometri, josta pääsee Helsinki-Vantaan lentokentälle alle 20 minuutissa sekä Helsingin keskustaan reilu 20 minuutissa. Tampereen moottoritie sekä Kehä III mahdollistavat nopean liikkumisen lähipaikkakunnille.
 • Vantaa Rajakylä

  Rajakyläntie 35, 01280 Vantaa

  Vuonna 2013 valmistunut rakennus sijaitsee keskeisellä sijainnilla aivan Porvoon moottoritien läheisyydessä. Näistä kalustetuilta asunnolta matkustat autolla Porvoon keskustaan noin 25 minuutissa. Helsinki-Vantaan lentokentälle pääsee alle 15 minuutissa ja Mellunmäen metroasema on vain 2,5 kilometrin päässä.
 • Vantaa Tikkurila

  Orvokkitie 20, 01300, Vantaa

  Vuonna 2017 valmistunut rakennus sijaitsee idyllisellä alueella Vantaan Tikkurilassa. Kalustetuilta asunnoilta on matkaa Tikkurilan juna-asemalle alle kilometri, josta pääsee 15 minuutissa Helsinkiin sekä Helsinki-Vantaan lentokentälle. Kauppakeskus Jumbo sijaitsee 6,5 kilometrin päässä.

Keskeinen sijainti ja helpot kulkuyhteydet koko pääkaupunkiseudulle

Kaikki Vantaan asuntomme sijaitsevat moottoriteiden, Kehä III:n sekä juna-asemien tuntumassa. Asuntojen yhteydessä on myös runsaasti parkkitilaa.

Kaikki mukavuudet samaan hintaan - Ei piilokuluja

Hintaan sisältyy aina sähkö-, vesi- ja lämmitysmaksut sekä liinavaatteet, kalustus ja internetyhteys. Kaikki on valmiina sinua varten, etkä joudu maksamaan mukavuuksista erikseen.

Vältä turha jonottaminen ja odottelu

Käytämme asunnoissamme koodilukkoja, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi sovittuun kellonaikaan.

Koti kaukana kotoa – Viihtyisät kalustetut asunnot Vantaalla

Etsitkö helppoa, kustannustehokasta ja kodikasta majoitusta Vantaalta? Spot Apartments tarjoaa laadukkaita ja viihtyisiä kalustettuja asuntoja, jotka soveltuvat niin yritysmajotukseen, lomareissuille kuin väliaikaiseksi vuokra-asunnoksi.

Kalustetut vuokra-asuntomme yhdistävät modernit mukavuudet kodin kutsuvaan ja lämpimään tunnelmaan. Kalustetussa asunnossa koet olevasi kuin kotona, missä ikinä matkaatkin.

Lyhytaikainen vuokra-asunto tuo kodin sinne, missä ikinä matkaatkaan

Lyhytaikainen vuokra-asunto tarjoaa monella tapaa loistavan vaihtoehdon tavanomaiselle hotellihuoneelle. Me tiedämme, että loma- tai työmatka on paljon mukavampi, kun sinulla on paikka, jossa voit todella rentoutua.

Kalustetut asuntomme ovat paljon enemmän kuin vuokrakämppiä tai sieluttomia hotellihuoneita – ne ovat väliaikaisia kotejasi reissun päällä.

Valitsemalla hotellin sijaan kalustetun asunnon vältät turhan jonottamisen ja kalliit hinnat – sen sijaan pääset suoraan rentoutumaan pitkän päivän jälkeen samalla kun säästät pitkän pennin majoituskustannuksissa. Ei piilokuluja tai yllätyksiä – maksat rehellisen hinnan viihtyisästä ja helposta majoituksesta.

Joustavaa majoituspalvelua jokaiseen tarpeeseen

Oli kyseessä pidempi työkomennus, viikonloppureissu tai väliaikainen majoitus kodin remontin ajaksi, haluamme että majoituskokemuksesi on täydellinen.

Tarjoamme Vantaan seudulla monipuolisen valikoiman kalustettuja asuntoja, jotka soveltuu kaikkiin eri tarpeisiin ja budjetteihin. Palvelumme ovat aina joustavia, ja räätälöitävissä juuri sinun tai yrityksesi yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Tuhannet yksityis- ja yritysasiakkaat ovat valinneet majoituksekseen Spot Apartmentsin kalustetut asunnot vuosien varrella. Liity tähän tyytyväiseen joukkoon ja koe itse, miksi olemme ykkösvalintasi majoitukseen Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla. Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme eivät ole väärässä.

Varaa kalustettu asunto Vantaalta jo tänään

Ota yhteyttä, ja räätälöidään juuri sinulle tai yrityksellesi sopivin majoitusratkaisu. Tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut niin lyhyt- kuin pitkäaikaisempaankin majoitukseen. Kun valitset Spot Apartmentsin, valitset kodinomaisen tunnelman myös tien päällä.

 

  Usein kysytyt kysymykset

  Heräsikö sinulle kysyttävää majoitusratkaisuistamme? Tässä yleisimmät kysymykset liittyen kalustettuihin asuntoihimme.

  Voit varata asunnon suoraan verkkosivuiltamme valitsemalla haluamasi asunnon, majoituksen keston ja muut tarvittavat tiedot. Vahvistuksen varauksesta saat sähköpostiisi heti varauksen tehtyäsi.

  Loppusiivous sisältyy aina hintaamme, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Haluamme, että voit nauttia olostasi ilman lisähuolia.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on nopea Wi-Fi-yhteys, joka on asiakkaillemme täysin maksuton.

  Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi 24/7. Jos kohtaat minkäänlaisia ongelmia tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä milloin tahansa, ja autamme mielellämme.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on täysin varusteltu keittiö, joka sisältää kaikki tarvittavat välineet ruoanlaittoon ja ruokailuun.

  Kyllä, tarjoamme sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia majoitusvaihtoehtoja. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja pitkäaikaisista varauksista ja hinnoista.

  Useimmissa asunnoissamme on pyykinpesukone, ja joissakin kohteissa on myös kuivausrumpu. Tarkista varatessasi asunnon varustelu.

  Useimmissa asunnoissamme on koodilukot, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi.

  Kaikissa asunnoissamme on keskuslämmitys, ja monet asunnot on varustettu myös ilmastoinnilla. Voit tarkistaa asunnon varustelun varausvaiheessa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Vastaus: Jos kohtaat teknisiä ongelmia asunnon kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua ratkaisemaan ongelman mahdollisimman nopeasti.

  Turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikissa kalustetuissa asunnoissamme on palovaroittimet, ja useimmissa on myös turvalukot. Joissakin kohteissa on lisäksi turvajärjestelmiä ja vartiointi.