Kalustetut asunnot Oulu

Viihtyisät ja laadukkaat kalustetut asunnot väliaikaiseen majoitukseen Spot Apartmentsin Oulun tarjonnasta. Kalustettu vuokra-asunto on oiva valinta niin projektimajoitukseen työkomennukselle kuin väliaikaismajoitukseksi remontin ajaksi.

Koe Oulu kuin paikallinen - keskeiset sijainnit aivan keskustan ytimessä

Löydät kalustetut asuntomme aivan Oulun ytimestä sekä keskeisiltä sijainneilta keskustan ulkopuolelta Höyhtyältä ja Hiukkavaarasta. Asunnoilta on saumaton pääsy alueen tärkeimpiin palveluihin ja Oulun rautatieasemalle. Pääset siis kokemaan Oulun aivan kuten paikallisetkin. Jos olet työmatkalla, asuntojen keskeinen sijainti hyvillä kulkuyhteyksillä mahdollistaa nopeat ja jouhevat työmatkat.

Keskeinen sijainti ja helpot kulkuyhteydet

Kalustetut asuntomme sijaitsevat aivan pääteiden tuntumassa. Asuntojen yhteydessä on myös runsaasti parkkitilaa.

Ei piilokuluja – Yksi ja sama hinta

Hintaan sisältyy aina sähkö-, vesi- ja lämmitysmaksut sekä liinavaatteet, kalustus ja internetyhteys. Kaikki on valmiina sinua varten, etkä joudu maksamaan mukavuuksista erikseen.

Vältä turha jonottaminen ja odottelu

Käytämme asunnoissamme koodilukkoja, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi sovittuun kellonaikaan.

Varaa kalustettu asunto Oulusta jo tänään

Ota yhteyttä, ja räätälöidään juuri sinulle tai yrityksellesi sopivin majoitusratkaisu. Tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut niin lyhyt- kuin pitkäaikaisempaankin majoitukseen. Kun valitset Spot Apartmentsin, valitset kodinomaisen tunnelman myös tien päällä.

  Koti kaukana kotoa – Viihtyisät ja modernit kalustetut asunnot Oulussa

  Etsitkö laadukasta ja kodikasta majoitusta Oulussa? Spot Apartments tarjoaa kodikkaita kalustettuja asuntoja, jotka ovat ihanteellisia niin työkomennuksille kuin kodin remonttien ajaksi. Jokainen asuntomme yhdistää modernit mukavuudet kodin kutsuvaan ja lämpimään tunnelmaan. Kalustetussa asunnossa elät normaalia arkielämää – aivan kuten kotonakin

  Lyhytaikainen vuokra-asunto tuo kodin sinne, missä ikinä matkaatkaan

  Kalustettu asunto tarjoaa loistavan vaihtoehdon tavanomaiselle hotellihuoneelle. Me tiedämme, että loma- tai työmatka on paljon mukavampi, kun sinulla on paikka jossa voit todella rentoutua.

  Kalustetut asuntomme ovat paljon enemmän kuin vuokrakämppiä tai sieluttomia hotellihuoneita, ne ovat väliaikaisia kotejasi reissun päällä.

  Valitsemalla hotellin sijaan kalustetun asunnon vältät turhan jonottamisen ja kalliit hinnat – sen sijaan pääset suoraan rentoutumaan pitkän päivän jälkeen samalla kun säästät jopa satoja euroja majoituskustannuksissa. Ei piilokuluja tai yllätyksiä – maksat rehellisen hinnan viihtyisästä ja helposta majoituksesta.

  Joustavaa majoituspalvelua aina yritysmajoituksesta viikonloppulomiin

  Ymmärrämme, että jokainen matkustaja on erilainen. Oli kyseessä pidempi työkomennus, koko perheen lomamatka tai väliaikainen majoitus suuremman kodin remontin ajaksi, haluamme että majoituksesi on täydellinen.

  Majoituspalvelumme ovat joustavia sekä räätälöitävissä juuri sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Ymmärrämme että tilanteet elävät, minkä vuoksi majoitusajat eivät koskaan ole kiveen hakattuna. Voit varata lisäöitä vain yhdellä puhelinsoitolla.

  Lukuisat yksityis- ja yritysasiakkaat ovat valinneet majoituksekseen Spot Apartmentsin kalustetut asunnot vuosien varrella. Liity tähän tyytyväiseen joukkoon ja koe itse, miksi olemme ykkösvalinta Oulussa. Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme eivät ole väärässä.

  Kalustettu kaksio Oulun Lekatiellä
  Kalustettu kaksio Lekatiellä

  Usein kysytyt kysymykset

  Heräsikö sinulle kysyttävää majoitusratkaisuistamme? Tässä yleisimmät kysymykset liittyen kalustettuihin asuntoihimme.

  Voit varata asunnon suoraan verkkosivuiltamme valitsemalla haluamasi asunnon, majoituksen keston ja muut tarvittavat tiedot. Vahvistuksen varauksesta saat sähköpostiisi heti varauksen tehtyäsi.

  Loppusiivous sisältyy aina hintaamme, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Haluamme, että voit nauttia olostasi ilman lisähuolia.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on nopea Wi-Fi-yhteys, joka on asiakkaillemme täysin maksuton.

  Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi 24/7. Jos kohtaat minkäänlaisia ongelmia tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä milloin tahansa, ja autamme mielellämme.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on täysin varusteltu keittiö, joka sisältää kaikki tarvittavat välineet ruoanlaittoon ja ruokailuun.

  Kyllä, tarjoamme sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia majoitusvaihtoehtoja. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja pitkäaikaisista varauksista ja hinnoista.

  Useimmissa asunnoissamme on pyykinpesukone, ja joissakin kohteissa on myös kuivausrumpu. Tarkista varatessasi asunnon varustelu.

  Useimmissa asunnoissamme on koodilukot, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi.

  Kaikissa asunnoissamme on keskuslämmitys, ja monet asunnot on varustettu myös ilmastoinnilla. Voit tarkistaa asunnon varustelun varausvaiheessa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Vastaus: Jos kohtaat teknisiä ongelmia asunnon kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua ratkaisemaan ongelman mahdollisimman nopeasti.

  Turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikissa kalustetuissa asunnoissamme on palovaroittimet, ja useimmissa on myös turvalukot. Joissakin kohteissa on lisäksi turvajärjestelmiä ja vartiointi.