Kalustetut asunnot Tuusula

Parhaat kalustetut asunnot lyhytaikaiseen vuokra-asumiseen Tuusulassa löydät Spot Apartmentsilta. Kalustettu asunto on erinomainen valinta niin projektimajoitukseen kuin lyhytaikaiseksi vuokra-asunnoksi kodin remontin ajaksi. Tutustu Tuusulan alueen tarjontaamme ja varaa itsellesi tai yrityksellesi vaivaton ja kodikas majoitus.

Koe Uusimaa ja pääkaupunkiseutu aivan uudella tavalla – Asu kuin paikallinen ja nauti arjesta suurkaupunkien sykkeessä

Löydät kalustetut asuntomme aivan Tuusulan ytimestä tärkeimpien kulkuyhteyksien varrelta. Asunnoilta on saumaton pääsy alueen tärkeimpiin palveluihin ja nähtävyyksiin. Pääset siis nauttimaan Tuusulan, Uudenmaan sekä koko Helsingin alueen tarjoamista elämyksistä aivan kuten paikallisetkin.

Keskeinen sijainti ja laajat kulkuyhteydet koko Uudellemaalle ja pääkaupunkiseudulle

Tuusulan asuntomme sijaitsevat aivan Tuusulanväylän tuntumassa. Asuntojen yhteydessä on myös runsaasti parkkitilaa sekä tärkeimmät palvelut ovat kivenheiton päässä. Matkaa lähimmälle juna-asemalla on vain muutama kilometri, josta pääset näppärästi pääkaupunkiseudulle ja tai lentoasemalle.

Kaikki mukavuudet samaan hintaan - Ei piilokuluja

Hintaan sisältyy aina sähkö-, vesi- ja lämmitysmaksut sekä liinavaatteet, kalustus ja internetyhteys. Kaikki on heti valmiina sinua varten, etkä joudu maksamaan mukavuuksista erikseen.

Helpompi sisäänkirjautuminen – Vältä turha jonottaminen

Käytämme asunnoissamme koodilukkoja, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi sovittuun kellonaikaan.

Varaa kalustettu asunto Tuusulasta jo tänään

Ota yhteyttä, ja räätälöidään juuri sinulle tai yrityksellesi sopivin majoitusratkaisu. Tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut niin lyhyt- kuin pitkäaikaisempaankin majoitukseen. Kun valitset Spot Apartmentsin, valitset kodinomaisen tunnelman myös tien päällä.

  Koti kaukana kotoa – Viihtyisät kalustetut asunnot Tuusulassa

  Etsitkö helppoa, kustannustehokasta ja kodikasta majoitusta Tuusulasta? Spot Apartments tarjoaa laadukkaita ja viihtyisiä kalustettuja asuntoja, jotka soveltuvat niin yritysmajotukseen, lomareissuille kuin väliaikaiseksi vuokra-asunnoksi.
  Kalustetut vuokra-asuntomme yhdistävät modernit mukavuudet kodin kutsuvaan ja lämpimään tunnelmaan. Kalustetussa asunnossa koet olevasi kuin kotona, missä ikinä matkaatkin.

  Lyhytaikainen vuokra-asunto tuo kodin sinne, missä ikinä matkaatkaan

  Lyhytaikainen vuokra-asunto tarjoaa monella tapaa loistavan vaihtoehdon tavanomaiselle hotellihuoneelle. Me tiedämme, että loma- tai työmatka on paljon mukavampi, kun sinulla on paikka, jossa voit todella rentoutua.

  Kalustetut asuntomme ovat paljon enemmän kuin vuokrakämppiä tai sieluttomia hotellihuoneita – ne ovat väliaikaisia kotejasi reissun päällä.

  Valitsemalla hotellin sijaan kalustetun asunnon vältät turhan jonottamisen ja kalliit hinnat – sen sijaan pääset suoraan rentoutumaan pitkän päivän jälkeen samalla kun säästät pitkän pennin majoituskustannuksissa. Ei piilokuluja tai yllätyksiä – maksat rehellisen hinnan viihtyisästä ja helposta majoituksesta.

  Joustavaa majoituspalvelua jokaiseen tarpeeseen

  Oli kyseessä pidempi työreissu, viikonloppureissu tai väliaikainen majoitus kodin remontin ajaksi, haluamme että majoituskokemuksesi on täydellinen.

  Tarjoamme Tuusulan ytimessä kalustettuja asuntoja, jotka soveltuvat kaikkiin eri tarpeisiin ja budjetteihin. Palvelumme ovat aina joustavia, ja räätälöitävissä juuri sinun tai yrityksesi yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

  Tuhannet yksityis- ja yritysasiakkaat ovat valinneet majoituksekseen Spot Apartmentsin kalustetut asunnot vuosien varrella. Liity tähän tyytyväiseen joukkoon ja koe itse, miksi olemme ykkösvalintasi majoitukseen Suomessa. Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme eivät ole väärässä.

  Tuusulan Rykmentintiellä sijaitsevan kalustetun asunnon uusittu ja moderni keittiö

  Usein kysytyt kysymykset

  Heräsikö sinulle kysyttävää majoitusratkaisuistamme? Tässä yleisimmät kysymykset liittyen kalustettuihin asuntoihimme.

  Voit varata asunnon suoraan verkkosivuiltamme valitsemalla haluamasi asunnon, majoituksen keston ja muut tarvittavat tiedot. Vahvistuksen varauksesta saat sähköpostiisi heti varauksen tehtyäsi.

  Loppusiivous sisältyy aina hintaamme, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Haluamme, että voit nauttia olostasi ilman lisähuolia.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on nopea Wi-Fi-yhteys, joka on asiakkaillemme täysin maksuton.

  Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi 24/7. Jos kohtaat minkäänlaisia ongelmia tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä milloin tahansa, ja autamme mielellämme.

  Kyllä, jokaisessa asunnossamme on täysin varusteltu keittiö, joka sisältää kaikki tarvittavat välineet ruoanlaittoon ja ruokailuun.

  Kyllä, tarjoamme sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia majoitusvaihtoehtoja. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja pitkäaikaisista varauksista ja hinnoista.

  Useimmissa asunnoissamme on pyykinpesukone, ja joissakin kohteissa on myös kuivausrumpu. Tarkista varatessasi asunnon varustelu.

  Useimmissa asunnoissamme on koodilukot, ja lähetämme ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänäsi.

  Kaikissa asunnoissamme on keskuslämmitys, ja monet asunnot on varustettu myös ilmastoinnilla. Voit tarkistaa asunnon varustelun varausvaiheessa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Vastaus: Jos kohtaat teknisiä ongelmia asunnon kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua ratkaisemaan ongelman mahdollisimman nopeasti.

  Turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikissa kalustetuissa asunnoissamme on palovaroittimet, ja useimmissa on myös turvalukot. Joissakin kohteissa on lisäksi turvajärjestelmiä ja vartiointi.