”Spotin kalustetuista asunnoista löytyy kaikki meille tarvittava.” – Johnson Controls

| KategoriatKokemuksia,Yrityksille:

“Spotin kalustetuista asunnoista löytyy kaikki meille tarvittava. Siisteys on ihan viimeisen päälle. On puhtaat lakanat ja pyyhkeet! Kaikki on hyvällä mallilla. Majoittuminen on sujunut hyvin! “, Marko Siitonen kertoo.

Marko Siitonen työskentelee projektipäällikkönä yrityksessä Johnson Controls. Heillä oli ollut yrityksessä selkeä majoitustarve jo pidemmän aikaa. Nettiä selaillessaan Marko oli törmännyt Spotin majoituspalveluihin ja päättänyt ottaa yhteyttä Spottiin. Tämän jälkeen sovittiin palaveri ja siitä lähti hommat rullaamaan eteenpäin. Jokainen yrityksen työntekijä voi ottaa yhteyttä tarvittaessa Spotin asiakaspalveluun. Marko ja hänen yrityksensä henkilöstö on majoittunut Spotin kalustetuissa asunnoissa nyt muutaman kuukauden.

Selkeä toimintaperiaate tekee majoittumisesta helppoa

“Varauksen tehdessä tulee sähköposti, jossa löytyy osoitteet ja muut tarvittavat tiedot. Se on erittäin hyvä systeemi. Koodilukko toimii hyvin ja se on mielestäni todella kiva ja helppokäyttöinen. Ei mulla oo mitään valittamista! Tällainen majoitus on meille juuri sitä mitä me haluttiin”, Marko kehuu.

Spotin asunnot ovat moderneja ja kodikkaita. Asunnot ovat täysin kalustettuja ja niistä löytyy paljon erilaisia mukavuuksia. Jokaisesta asunnosta löytyy pyykinpesukone ja kodinomaiseen asumiseen tarvittavat perustarpeet. Tällä hetkellä asunnot sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja ne soveltuvat niin lyhytaikaiseen kuin pitkäaikaiseen majoittumiseen.

“Palvelu on ollut loistava meille ja se toimii just niin kuin pitää. Minun mielestäni ei palvelussa tällä hetkellä oo mitään kehitettävää”, Marko kiteyttää.