Vesivahinkoa pakosalla: Tarja Tiikanen majoittui Spot Apartmentsin kolmiossa Tikkurilassa

| KategoriatKokemuksia:

Helsinkiläinen Tarja Tiikanen istuu uudessa VALO Hotel & Workissa lounaalla. Maittavan lounaan äärellä Tarja kertoo majoituskokemuksestaan Spot Apartmentsin kalustetussa asunnossa.

Tiikasen perheen kotitalossa Puistolassa sattui noin puoli vuotta sitten vesivahinko.

“Olimme juuri tekemässä mieheni kanssa moottoripyöräkauppoja, kun poikani soitti ja kertoi, että talomme yläkerran wc:stä vuotaa vettä. Lähdimme samantien tarkistamaan asiaa ja vettä oli valunut alakertaan keittiöön ja olohuoneeseen”, Tarja kertoo.

“Meille tuli tosi nopeasti väliaikaisen asunnon tarve ja vakuutusyhtiön tarjoama asunto ei vastannut aivan odotuksia. Tämän jälkeen mieheni bongasi Spot Apartmentsin netistä ja laitoimme tarjouspyyntöä asunnosta.”

Spot Apartmentsilta Mikko Malmberg vastasi tarjouspyyntöön ja Tarja kävi perheineen tutustumassa asuntoon.

“Löysimme meille sopivan kolmion Tikkurilasta Oksanmäeltä. Asunto oli uusi ja erittäin hieno! Oli myös mahtavaa, että meidän kahdelle autolle löytyi parkkipaikat taloyhtiön pihalta.”

Samaan aikaan Tarjan työskentelemässä yrityksessä oltiin myös siirrytty etätyöskentelyyn, joten Spot Apartmentsin asunnosta kuoriutui hänelle uusi väliaikainen toimisto.

“Asunnossa oli erittäin hyvä internetyhteys ja rauhallista, joten työnteko sujui mukavasti. Muutenkin Spot Apartmentsin palvelu toimi hyvin aina kun oli tarvetta. Mikon kanssa kaikki asiat hoituivat mukavasti ja jouhevasti. Hän soitteli välillä että miten menee ja onko kaikki ok. Tuli sellainen tunne että asiakkaasta välitetään. Kaikki meni ihan nappiin!”

Tarja Tiikanen suosittelee Spot Apartmentsin kalustettuja asuntoja aivan kaikille, joilla on väliaikaisen asunnon tarvetta.

“Itse asiassa olen jo suositellut asuntoja monelle tuttavalleni. Hinta on kohtuullinen ja kulkuyhteydet ovat hyvät. Asunnoissa voi kokata ja pestä pyykkiä. Tämä on loistava majoitusvaihtoehto esimerkiksi nuorille, jotka lähtevät pääkaupunkiseudulle viettämään viikonloppua!” , Tarja suosittelee.