”Spotin kalustetut asunnot ovat viihtyisiä ja hyvin avaria” – Janne Karttusen kokemuksia Spot Apartmentsista

| KategoriatKokemuksia:

Janne on majoittunut Vantaalla Tikkurilassa Spot-asunnossa kohta kuukauden ajan. Spotin kalustetuista asunnoista hän kuuli ensimmäisen kerran kaverinsa kautta.

“Tarvitsin lyhytaikaista majoitusta ja kaverini kertoi minulle, että Tikkurilasta löytyy SSA Spotin kalustettuja asuntoja. Päätin sitten kokeilla majoitusta muutaman yön ja nyt olen asunut asunnossa jo melkein kuukauden. Kaikki on sujunut hyvin ja pidän asunnosta“, Janne kertoo.

Asunnon sijainti merkittävä

Monet pitävät Tikkurilaa Vantaan keskuksena, vaikka se ei vielä virallisesti ole sellaista asemaa saavuttanut. Tikkurila on kuitenkin Vantaan hallinnollinen keskus ja yksi pääkaupunkiseudun aluekeskuksista. Alue on kasvanut viime vuosina huomattavasti ja sieltä löytyy kattavat palvelut ja loistavat kulkuyhteydet Helsinkiin sekä Helsinki-Vantaan lentokentälle.

“Asunnon sijainti oli hyvin merkittävä kalustettua asuntoa valittaessa. Pääsen asunnolta kätevästi bussilla töihin Tammistoon “, Janne jatkaa.

Tikkurilan juna-aseman yhteydessä sijaitsee linja-autoasema, josta lähtee lukuisia bussiyhteyksiä pääkaupunkiseudulle. Myöskin Spotin asuntojen vierestä löytyy bussipysäkkejä.

Viihtyisät asunnot

Spotin asunnot ovat suunniteltu useammalle majoittujalle. Tikkurilan asunnoista jokaisesta löytyy parvi, jossa voi nukkua.

“Mielestäni Spotin kalustetut asunnot ovat viihtyisiä ja hyvin avaria. Niissä on myös korkea kattokorkeus sekä hyvin suunnitellut neliöt. Itse en löydä ainakaan mitään kehitettävää asunnoista “, Janne kehuu.

Janne myös kehuu koodilukkoja ja niiden toimivuutta.

“Olen itse niin hyvä hukkaamaan avaimet, että tämä koodilukko on aivan loistava. Täytyy vaan muistaa koodi “, Janne kertoo.