Oululaisen yrittäjän majoituskokemuksia

| KategoriatKokemuksia:

Oululainen yrittäjä Samuli Karhumaa on käyttänyt Spot Apartmentsin asuntoja niin työmatkoillaan kuin myös perheen kanssa reissatessaan. Kokemukset ovat olleet kaikin puolin positiivisia, ja pienet harmittavat seikat ovat korjautuneet sujuvasti.

Karhumaa on käyttänyt Spotin asuntoja monipuolisesti, joten kokemusta asumisesta on kertynyt paljon. Tuttavansa kautta asunnoista kuultuaan hänen ei ole enää tarvinnut turvautua kalliiseen hotelliasumiseen siinä määrin kuin aikaisemmin.

Hyvä sijainti on merkittävä

Karhumaa kulkee usein Oulusta pääkaupunkiseudulle työmatkoillaan. Hän käyttää paljon julkisia kulkuvälineitä, joten Spot Apartmentsin junaradan varrella olevat asunnot ovat olleet miellyttävä kokemus. Lyhyt matka junalle on jouduttanut siirtymisiä, joten radan läheisyys on ollut merkittävä seikka asuntoa valittaessa.

Asunnot löytyvät myös helposti hyvän sijaintinsa ansiosta, joten etenkin työmatkalaiselle se on merkittävä seikka, että asunnon etsimiseen ei kulu turhaan aikaa.

Asumisen helppous miellyttää

Yrittäjänä reissaaminen sekä matkustelu niin ulkomailla kuin kotimaassa on saanut Karhumaan arvostamaan erityisesti yösijan saannin helppoutta. Hän on kokenut erityisesti Spot Apartmentsin kalustetut asunnot oikein mukaviksi juurikin helpon ja nopean toiminnan ansiosta.

Koodilukko on Karhumaan mielestä suuri etu, sillä avaimia ei tarvitse hakea eikä viedä minnekään. Koodilukko on toiminut moitteettomasti joka kerta asuntoa käyttäessä.

”Asunnon valintaan vaikutti myös kätevyys, sillä sä voit netistä ottaa asunnon, ja sit sulle tulee koodi, millä sä pääset sisään, ja se on siinä”, summaa Karhumaa Spotin helpoksi tehtyä konseptia.

Ongelmasta koitui ilo

Erään kerran Karhumaat olivat varanneet ulkomailta palattuaan välietapiksi Spot Apartmentsin perheasunnon. Valitettavasti alkuyöllä asuntoon saapunut Karhumaan perhe huomasi asunnon olevan siivoamaton edellisen asukkaan jäljiltä. He soittivat asiakaspalveluun ja saivat tarjouksen vaihtaa asuntoa tai odottaa siivoojan käyntiä. He valitsivat siivoojan.

Muutamassa hetkessä he saivat reippaan ja toimeliaan siivoojan asuntoon, ja ei mennyt kauaa, kun asunto oli siivottu huolellisesti heitä varten. Runsaiden anteeksipyytelyiden ja mukavan kohtelun lisäksi siivooja antoi perheen lapsille suklaakonvehteja lieventämään harmistusta.

Ystävällisen ja reippaan siivoojan käynti ilahdutti Karhumaan perhettä vielä pitkään, sillä Spotin toiminnan nopeus ja tehokkuus olivat aivan omaa luokkaansa kyseisenä iltana.