Mikenti Oy löysi väliaikaisen kodin työntekijöillensä

| KategoriatKokemuksia,Yrityksille:

Mikenti Oy on Leppävirralta kotoisin oleva LVI- ja talotekniikka-alan yritys ja se on osa Quattro Mikenti Groupia. Yritys työllistää noin 35 työntekijää ja heillä on kohteita ympäri Suomea.

Aikaisemmin yritys on käyttänyt pääsääntöisesti  hotelleja työntekijöidensä majoittamiseen.

“Erään alihankkijan kautta saatiin vinkki Spot Apartmentsin kalustetuista asunnoista, joista hänellä oli itse kokemusta. Ajateltiin sitten, että kokeillaan tätä vaihtoehtoa. Kyllä työntekijätkin on jo hotelliöihin tottunut, niin vaihtelu tekee ihan hyvää. Tämä on osoittautunut kyllä sopivaksi vaihtoehdoksi“, Mikenti Oy:n projektipäällikkö Petri Pajunen kertoo.

Kotisivut ja asiakaspalvelu innostivat vuokraamaan majoituksen

Nettisivuilta voi katsella kalustettuja asuntoja, vertailla hintoja ja varata mieleisensä asunnon sopivaksi ajaksi. Spotin myyntitiimi palvelee asiakkaita myös sähköisesti ja puhelimitse.

“Katselimme asuntoja Spotin nettisivuilta ja otimme yhteyttä Spot apartmentsin myyntipäällikköön. Hänen kanssa sovimme sitten, mitkä asunnot vuokraamme sekä muista käytännön asioista. Hän on ollut meidän yhteyshenkilönä ja homma on toiminut erittäin hyvin majoituksen aikana “, Pajunen kertoo.

Spotin asunnot palvelevat pitkäaikaisia majoittujia

“Mielestäni nettisivuilla olevien asuntojen kuvat vastaavat hyvin odotuksia. Asuntojen varustetaso on onnistunut ja hintakin on erittäin kilpailukykyinen“, Pajunen sanoo.

“Meillä on tällä hetkellä asuntoja Espoossa Uusmäessä ja Helsingissä Haagassa ja ne ovat sijainniltaan meille erittäin sopivia. Asunnoille on ollut helppo löytää. Koodilukot ovat toimineet sujuvasti ja autoille on löytynyt parkkipaikka ihan asuntojen vierestä. Se on iso etu “, Pajunen jatkaa.

Petri Pajunen kertoo myös, että työntekijöiltä ei ole tullut palautetta asunnoista ja he ovat aina saaneet asiakaspalvelusta apua, kun on tarvinnut.

Spot Apartmentsin asunnot sijaitsevat kaikki Uudellamaalla ja asunnot ovat varattavissa yrityksen kotisivuilta. Lisäksi voit olla suoraan yhteydessä Spot Apartmentsin myyntipalveluun.

Puh. 010 406 6000 tai s-posti. spot@ssagroup.fi