• Vantaa Tikkurila

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Tikkurilan Helmen asunnot sijaitsevat rauhallisella alueella vuonna 2017 valmistuneessa taloyhtiössä, joka sijaitsee lähellä Vantaan Tikkurilan palveluita ja juna-asemaa. Tikkurilan juna-asema ja lähialueen palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä asunnolta ja juna-asemalta pääsee nopeasti ja kätevästi suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalle sekä Helsingin keskustaan.

Asunnot

  • Juna-asema 800m
  • Kauppakeskus Dixi alle 1km
  • Lentoasema 6.5km
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00. Kun majoituksesi päättyy, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Asunnon pihalla olevat pysäköintipaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Pysäköinti on mahdollista SSA Spot tarroilla merkityille paikoille. Muut paikat on varattu muille taloyhtiön asukkaille.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.

Pyydä tarjous

Olitpa sitten kilpailuttamassa nykyistä majoitussopimustasi tai hakemassa uutta majoitusratkaisua, pyydä tarjous ja olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.