• Vantaa Tikkurila

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Yksi pääkaupunkiseudun aluekeskuksista, Vantaan Tikkurila, sijaitsee Helsingin rajan tuntumassa, pääradan varrella, noin vartin junamatkan päässä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentokentälle sieltä pääsee reilussa viidessä minuutissa.
Tikkurilan rautatieasema on suomen kolmanneksi vilkkain, ja aseman kauppakeskus Dixi tarjoaa monipuolisia palveluita ruokakaupasta, kahviloista, ravintoloista ja kioskeista lähtien aina kuntosaliin, kampaamoihin ja lemmikkikauppoihin saakka. Tikkurilassa on myös kauppakeskus Tikkuri, Prisma sekä useita erillisiä ruokapaikkoja.

Tikkurilan Tiedekeskus Heureka on suosittu vierailukohde, ja kesäaikaan ihmiset viihtyvät piknikillä Heurekan viereisillä niityillä Vantaanjoen varrella. Jokivarsi on suosittu niin lenkkeilijöiden kuin luonnonystävienkin keskuudessa. Tikkurilan urheilupuisto, uimahalli ja jäähalli tarjoavat loistavat mahdollisuudet monipuoliseen liikuntaan ja urheiluun.

Heurekan lisäksi käymisen arvoisia paikkoja Tikkurilassa ovat vanha asemarakennus, jossa toimii Vantaan kaupunginmuseo, Silkkitehtaan teollisuuskortteli, kaupungintalo ja Galleria K -taidegalleria, Kielotorni sekä vuonna 2021 valmistunut Tikkurilan kirkko, jonka katonrajassa on Suomen ainoa mekaaninen tornikellopeli eli carillon. Heinäkuussa järjestettävä Tikkurila Festivaali vetää vuosittain jopa kymmeniä tuhansia festarivieraita kuuntelemaan Suomen suosituimpia artisteja.

Orvokkitie 20, 01300, Vantaa

Asunnot

  • Juna-asema 800m
  • Kauppakeskus Dixi alle 1km
  • Lentoasema 6.5km
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00. Kun majoituksesi päättyy, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Asunnon pihalla olevat pysäköintipaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Pysäköinti on mahdollista SSA Spot tarroilla merkityille paikoille. Muut paikat on varattu muille taloyhtiön asukkaille.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.

Pyydä tarjous

Olitpa sitten kilpailuttamassa nykyistä majoitussopimustasi tai hakemassa uutta majoitusratkaisua, pyydä tarjous ja olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.