• Vantaa Hiekkaharju

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Vuonna 2016 valmistuneen Hiekkaharjun Kruunun asunnoilta on 550 metriä matkaa Hiekkaharjun juna-asemalle ja 90 metriä lähimmälle bussipysäkille. Helsinkiin pääsee juna-asemalta 25 minuutissa K ja P junalla. Tikkurilan palvelut ovat aivan asunnon lähettyvillä.

Asunnot

  • Lähin bussipysäkki 90 m
  • Hiekkaharjun juna-asema 550 m
  • Helsinkiin juna-asemalta 25 min
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 17.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 17.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 10:00. Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Asunnon pihalla olevat pysäköintipaikat ovat kaikkien asiakkaidemme käytössä. Pysäköintipaikka on vapaasti valittavissa, joten erillistä varausta ei tarvita.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.

Pyydä tarjous

Olitpa sitten kilpailuttamassa nykyistä majoitussopimustasi tai hakemassa uutta majoitusratkaisua, pyydä tarjous ja olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

    [hmapsprem id=4]