• Hämeenlinna Keinusaari kalustetut asunnot

    Hämeenlinna Keinusaari

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Keinusaari yhdistää historiallisen charmin ja modernin asumisen mukavuudet. Tämä nopeasti kehittyvä kaupunginosa tarjoaa asukkailleen ainutlaatuisen yhdistelmän kulttuurista rikkautta, luonnonläheisyyttä ja urbaania elämäntyyliä.

Hämeenlinnan viides kaupunginosa Keinusaari sijaitsee aivan keskustan itäpuolella joen toisella puolella, tarjoten asukkailleen nopean pääsyn kaupungin kulttuuritarjontaan ja historiallisiin nähtävyyksiin. Alueen läheisyydessä sijaitseva kulttuurikeskus Verkatehdas on paikallisen taiteen ja kulttuurin keskipiste, joka tarjoaa monipuolisia tapahtumia ja aktiviteetteja kaikenikäisille.

Keinusaareen syksyllä 2023 valmistuneet asunnot heijastavat alueen dynaamista kehitystä. Spot Apartmentsin tarjoamat asunnot Keinusaarella ovat suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen asukkaan tarpeita. Jokainen asunto on varustettu nopealla Wi-Fi-yhteydellä, modernilla keittiöllä ja pyykinpesukoneella, tarjoten asukkailleen mukavuutta ja helppoutta arjessa.

Keinukatu 2, Hämeenlinna

  • Hämeenlinnan keskusta 10 min
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00. Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Taloyhtiön pihalla olevat pysäköintipaikat ovat asiakkaidemme käytössä. Pysäköintipaikka on vapaasti valittavissa. Pysäköintipaikkoja 1 per asunto.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.

Tutustu kohteen asuntoihin

Ylellinen neliö

Keinusaaren modernit neliöt tarjoavat kompaktin tilan suuremmille seurueille tai perheille, jotka arvostavat mahdollisuutta useamman henkilön asumiseen. Nämä asunnot sisältävät useita makuuhuoneita, olohuoneet ja tilavat keittiöt, jotka tekevät näistä asunnoista täydellisen ympäristön suuremmille ryhmille. Neliöissä on korkeatasoiset mukavuudet, kuten uudet kodinkoneet, nopea Wi-Fi ja pyykinpesukoneet, jotka takaavat, että jokainen asukas voi nauttia mukavasta ja huolettomasta asumisesta.

Tilava ja viihtyisä kolmio

Kolmiomme ovat kompakteja useamman huoneen asuntoja, mikä tekee niistä täydellisen valinnan perheille tai suuremmille ryhmille. Hyvin varustellut keittiöt luovat täydellisen ympäristön yhdessäoloon ja viihtymiseen. Jokainen kolmio on varustettu nykyaikaisilla mukavuuksilla, kuten nopealla internetillä, älytelevisiolla ja pyykinpesukoneella, jotka takaavat mukavan ja huolettoman asumiskokemuksen.

Kodikas kaksio

Kaksioissamme yhdistyy tilavuus ja monipuolisuus, tarjoten ihanteellisen ratkaisun niille, jotka arvostavat kodikkuutta asunnossaan. Kaksioissa on erilliset makuuhuoneet, jotka takaavat yksityisyyden ja rauhan. Olohuone ja keittiö muodostavat avaran ja kutsuvan yhteisen tilan, joka soveltuu niin rentoutumiseen kuin viihtymiseen. Jokaisessa kaksiossa on modernit mukavuudet, kuten täysin varusteltu keittiö, nopea internet-yhteys ja pyykinpesumahdollisuus.

Kompakti ja viihtyisä yksiö

Keinusaaren yksiöt tarjoavat kompaktia mukavuutta ja modernia tyyliä, joka sopii täydellisesti yksin matkaaville tai pariskunnille. Jokainen yksiö on suunniteltu tehokkaasti, hyödyntäen jokaista neliömetriä luodakseen avaran ja valoisan tilan. Varusteltu täysin toimivalla keittiöllä, mukavalla oleskelualueella ja erillisellä makuualkovilla, nämä asunnot tarjoavat kaiken tarvittavan mukavaan asumiseen. Nopea Wi-Fi, älytelevisio ja pyykinpesukone ovat vakiovarusteita, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja nautinnollista.

Pyydä tarjous

Olitpa sitten kilpailuttamassa nykyistä majoitussopimustasi tai hakemassa uutta majoitusratkaisua, pyydä tarjous ja olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.