• Espoon Keskus

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Vuonna 2019 valmistuneen Espoon Reviisorin asunnoilta on alle kilometrin kävelymatka Espoon rautatieasemalle. Rautatieasemalta pääsee 25 minuutissa Helsingin keskustaan. Lähellä sijaitsee myös Kauppakeskus Entresse, jossa yli 40 yritystä ja Espoon kaupunki tarjoavat palveluitaan.

Asunnot

  • Kauppakeskus Entresse 700 m
  • Espoon rautatieasema alle 1km
  • Rautatieasemalta Helsingin keskustaan 25 min
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00.Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Kadunvarsipysäköinti. Pidemmissä majoituksissa on myös mahdollisuus varata maksullinen pysäköintipaikka pysäköintihallista. Voit tiedustella maksullisen pysäköinnin mahdollisuudesta myyntipalvelustamme +358104066000.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.

Pyydä tarjous

Olitpa sitten kilpailuttamassa nykyistä majoitussopimustasi tai hakemassa uutta majoitusratkaisua, pyydä tarjous ja olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

    [hmapsprem id=1]