• Espoo Perusmäki

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Maaseutumainen, kumpuileva lähiympäristö ja viihtyisä ja rauhallinen asuinalue upeine pyöräilymaastoineen ovat piste iin päälle; täältä et haluaisi lähteä pois ollenkaan. Näissä paritaloasunnoissa on myös tilaa hengittää. Bussilinja kulkee parin sadan metrin päässä, kauppakeskus Jumboon Vantaalle ajaa autolla vartissa ja Nuuksion kansallispuistoon puolessa tunnissa. Saapuminen asunnolle on helppoa; se on hyvien liikenneyhteyksien varrella, Kehäkolmosen kupeessa. Tilavalle, viihtyisälle parkkipaikalle on kiva pysäköidä auto.

Lavaniityntie 1, 02920 Espoo

Asunnot

  • Nuuksion kansallispuisto 30 min
  • Bussilinja 200 m
  • Kauppakeskus Jumbo Vantaa15 min
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00. Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Taloyhtiön pihalla olevat pysäköintipaikat ovat asiakkaidemme käytössä. Pysäköintipaikka on vapaasti valittavissa. Pysäköintipaikkoja 1 per asunto.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.

Pyydä tarjous

Olitpa sitten kilpailuttamassa nykyistä majoitussopimustasi tai hakemassa uutta majoitusratkaisua, pyydä tarjous ja olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.