Superior - Kahden hengen huone - Double/Twin

Jokainen kahden hengen huone on suunniteltu huolella, jotta asukkaat voivat nauttia sekä tilasta että mukavuudesta. Suuret ikkunat tuovat huoneisiin valoa, luoden rauhallisen ja harmonisen tunnelman. Kahden hengen huoneesta löytyy myös parveke, joka tuo lisää tilaa majoittumiseesi – olitpa sitten työmatkalla tai lomalla.

Superior-huoneessa on ilmastointi, äänieristetyt seinät ja oma kylpyhuone, jossa on suihku ja bidee. Huoneen omassa keittiökulmauksessa on jääkaappi, keittiövälineitä, mikroaaltouuni ja vedenkeitin. Kahden hengen huoneesta löytyy myös vaatekaappi ja taulu-tv. Huoneessa on 2 vuodetta.

Villa Veromäen huoneistoissa voit nauttia kodinomaisesta tunnelmasta, vaikka olisitkin kaukana kotoa. Jokaisesta solusta löytyy täysin varusteltu keittiö, joka on majoittujien yhteiskäytössä. Asunnot on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja viihtyisyyttä, jotta jokainen päivä reissussa tuntuu rennolta ja huolettomalta.

Veromäenkuja 7, 01510 Vantaa

2 henkilöä

WIFI 16 m2

Kohteen sijainti ja lähipalvelut

Vantaan kohteemme Villa Veromäki sijaitsee aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä. Moderni ja ainutlaatuinen asuinalue yhdistää käytännöllisyyden ja mukavuuden, tarjoten asukkailleen nopeat kulkuyhteydet ja kaikki tärkeimmät palvelut aivan käsien ulottuvilla. Kauppakeskus Jumbo löytyykin heti tien toiselta puolelta. Löydät valikoimastamme yhteensä 15 kalustettua asuntoa, mikä tekää Villa Veromäestä loistavan majotuskohteen esimerkiksi suuremmalle työporukalle.

Villa Veromäen sijainti aivan lentokentän kupeessa tekee siitä täydellisen valinnan usein matkustaville ja niille, jotka arvostavat nopeita ja sujuvia yhteyksiä. Olipa suuntasi sitten kotimaan lennot tai kansainväliset kohteet, olet vain muutaman minuutin päässä terminaaleista.

Villa Veromäen huoneet ovat suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen asukkaan tarpeita. Jokainen huoneisto on varustettu nopealla Wi-Fi-yhteydellä, ilmastoinnilla ja omalla kylpyhuoneella, jotta majoittuminen sujuisi mahdollisimman vaivattomasti.

Kaikissa huoneissa on myös taulu-tv ja keittotila, sisältäen mikroaaltouunin, jääkaapin ja keittiövälineitä. Huoneiden suunnittelussa on otettu huomioon tilan, valon ja modernin mukavuuden tarve. Kohteessa on lisäksi yhteinen täysin varusteltu keittiö sekä yksityinen parkkialue.

Veromäenkuja 7, 01510 Vantaa

  • Lentoasemalla 4km
  • Jumboon 300 m
  • Tikkurilaan 6 km
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00. Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Taloyhtiön pihalla olevat pysäköintipaikat ovat asiakkaidemme käytössä. Pysäköintipaikka on vapaasti valittavissa. Pysäköintipaikkoja 1 per asunto.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.