Kodikas yksiö

Vantaan Hiekkaharjun ihastuttavalla asuinalueella sijaitseva lämminhenkinen ja viihtyisä yksiö sopii erinomaisesti pidempiaikaiseenkin käyttöön. Kodikkaassa, ajanmukaisesti sisustetussa huoneistossa on oivaltava pohjaratkaisu ruokailu- ja oleskelutilalla, pyykinpesukone sekä erinomaisesti varusteltu tyylikäs ja kompakti keittiö.

Hiekkaharju sijaitsee muutaman kilometrin päässä Tikkurilasta ja sen monipuolisista palveluista. Hiekkaharjun palvelut ja liikkeet sijoittuvat lähijunien käyttämän aseman ympäristöön. Asunnolta on muutaman sadan metrin kävelymatka juna-asemalle, myös bussiyhteydet ovat hyvät. Asemalta on suora yhteys Kehärataa pitkin lentoasemalle ja Länsi-Vantaalle, Tikkurilan asemalle on noin minuutin junamatka. Huoneiston pihalta löytyy parkkipaikka omalle autolle.

Hiekkaharjun urheilukenttä ja liikuntapuiston yhteyteen kuuluvat golfkenttä, tennis- ja squash-hallit, monitoimihalli ja kuntosali tarjoavat monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia niin kesäisin kuin talvisin.

Keltavuokontie 4, 01350 Vantaa, Suomi

2 henkilöä

WIFI m2

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Vantaan Hiekkaharju sijaitsee muutaman kilometrin päässä Tikkurilasta ja sen monipuolisista palveluista. Hiekkaharjun palvelut ja liikkeet sijoittuvat lähijunien käyttämän aseman ympäristöön. Asemalta on suora yhteys Kehärataa pitkin lentoasemalle ja Länsi-Vantaalle, Tikkurilan asemalle on noin minuutin junamatka.

Rautatieaseman liepeillä on vuonna 1969 rakennettu rakennus­historiallisesti arvokas ostos­keskus. Ostoskeskukseen kuuluvat lähikauppa, kioski ja baari. Lisää palveluita löytyy läheisestä Simonkylän ostoskeskuksesta sekä parin kilometrin päästä Tikkurilan keskustasta.

Hiekkaharjun urheilukenttä ja liikuntapuiston yhteyteen kuuluvat golfkenttä, tennis- ja squash-hallit, monitoimihalli ja kuntosali tarjoavat monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia niin kesäisin kuin talvisin.

Hiekkaharjun maamerkki on erikoisen muotoinen vesitorni. Alueen pohjoisosassa, Rekolanojan laakson (paikallisesti Malmipelto) puronvarsilehdoissa voi ihastella runsasta linnustoa ja vesikasvillisuutta. Hiekanottoalueena aiemmin toiminut Malmimäen harju on maisemoitu metsäiseksi puistoalueeksi.

Keltavuokontie 4, 01350 Vantaa

Asunnot

  • Lähin bussipysäkki 90 m
  • Hiekkaharjun juna-asema 550 m
  • Helsinkiin juna-asemalta 25 min
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00. Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Asunnon pihalla olevat pysäköintipaikat ovat kaikkien asiakkaidemme käytössä. Pysäköintipaikka on vapaasti valittavissa, joten erillistä varausta ei tarvita.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.