Moderni yksiö Turku

Herttuankulman modernit yksiöt sopivat erinomaisesti niin yksin kuin kaksin matkaaville. Nämä tyylikkäästi kalustetut yksiöt yhdistävät modernit mukavuudet kodinomaiseen tunnelmaan. Parvekkeen myötä avarasta yksiöstä ei tila lopu kesken.

Jokaisessa yksiössä on täysin varusteltu keittiö, joka sisältää kaikki tarvittavat kodinkoneet. Olipa kyseessä nopea aamiainen tai illallisen valmistus, keittiö tarjoaa kaiken tarvittavan mukavaan ja helppoon ruoanlaittoon. Lisäksi asunnoissa on runsaasti säilytystilaa, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan niin lyhytaikaiseen kuin pidempiaikaiseenkin majoittumiseen. Jokaisesta asunnosta löytyy nopea Wi-Fi yhteys, televisio ja pyykinpesukone – eli kaikki samat mukavuudet kuin kotonakin. Näissä yksiössä nautit kodinomaisesta tunnelmasta myös tien päällä.

Kalustettu asunto Turussa kaikilla mukavuuksilla!

Fatabuurinkatu 5 B, 20200 Turku

2 henkilöä

WIFI 27 m2 Parkkihalli

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Turun sataman kupeessa sijaitseva Herttuankulma on Turun uusimpia ja moderneimpia asuinalueita. Keskustan ja sataman välissä sijaitseva kerrostaloalue on nopeasti muodostumassa yhdeksi Turun vetovoimaisimmista asuinalueista. Sen modernit kerrostalot, viihtyisät asunnot ja loistava sijainti tekevät siitä ihanteellisen paikan niin työmatkailijoille kuin lomailijoillekin. Tarjoamme Turun Herttuankulmassa jopa 23 viihtyisää kalustettua yksiötä, mikä mahdollistaa suuremmankin työporukan projektimajoituksen.

Herttuankulman suuri parkkihalli tarjoaa asukkaille ja vierailijoille runsaasti pysäköintitilaa, mikä on luksusta kaupunkialueella. Lisäksi alueen erinomaiset liikenneyhteydet, kuten lyhyt matka Ruissaloon ja vain reilun kahden kilometrin etäisyys Turun keskustaan takaavat, että kaikki tarvittava on helposti saavutettavissa. Lähin bussipysäkki on vain kivenheiton päässä, josta pääset alle vartissa Turun keskustaan ja rautatieasemalle

Vaikka Herttuankulma sijaitsee lähellä kaupungin sykettä, se onnistuu säilyttämään rauhallisen ja viihtyisän tunnelman. Herttuankulma onkin täydellinen paikka niille, jotka arvostavat kaupunkielämän mukavuuksia mutta haluavat samalla nauttia rauhallisesta ympäristöstä.

Herttuankulman asunnot ovat suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen asukkaan tarpeita. Jokaisessa asunnossa on nopea Wi-Fi, mikä on välttämättömyys niin työmatkalle kuin lomareissulle. Lisäksi jokaisesta asunnosta löytyy pyykinpesukone ja moderni keittiö kaikilla herkuilla, kuten astianpesukoneella, uunilla ja laadukkailla keittiövälineillä.

Fatabuurinkatu 5 B, 20200 Turku

  • Rautatieasema 2.1 km
  • Telakka 15 min