Kodikas kaksio

Oulun Höyhtyän alueella sijaitsevat kaksiot ovat täydellinen yhdistelmä tilaa, mukavuutta ja kodikasta asumista. Nämä asunnot tarjoavat asukkailleen enemmän kuin pelkän paikan yöpyä; ne tarjoavat kodin, jossa jokainen yksityiskohta on suunniteltu asukkaiden viihtyvyyttä ajatellen.

Jokaisessa kaksiossa on moderni keittiö, joka on varusteltu kaikilla tarvittavilla kodinkoneilla ja välineillä. Lisäksi asunnoissa on nopea Wi-Fi-yhteys ja pyykinpesukone, jotka tekevät arjesta vaivatonta.

Lekatie 7, 90140 Oulu

3 henkilöä

WIFI 38 m2 Piha tai parkkihalli

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Joutsensillan kupeessa sijaitseva Höyhtyä tarjoaa asukkailleen modernia ja huoletonta asumista uusissa kerrostaloissa. Höyhtyän uusi asuinalue on ihanteellinen niille, jotka arvostavat keskeistä sijaintia ja helppoa pääsyä kaupungin sykkeeseen. Sijaiten vain alle kolmen kilometrin päässä Oulun keskustasta, Höyhtyä yhdistää kaupunkielämän mukavuudet rauhalliseen asuinympäristöön.

Höyhtyän uudella asuinalueella tarjoamme yhteensä 10 kalustettua asuntoa, jotka soveltuvat jokaiseen tarpeeseen aina tilapäismajoituksesta suuremman työporukan projektimajoitukseen.

Lekatien uusissa asunnoissa yhdistyy helppous ja modernin kodin mukavuudet. Avaimeton sisäänkirjautuminen ja kaikki perusmukavuudet sisältyvät hintaan, mikä tekee asumisesta vaivatonta. Höyhtyän uudet kerrostalot tarjoavat asukkailleen kaikki nykyaikaisen asumisen mukavuudet. Jokaisessa asunnossa on nopea Wi-Fi, pyykinpesukone ja moderni keittiö, joka on varusteltu kaikilla herkuilla. Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tilankäyttöön ja valoisuuteen, mikä luo rauhallisen ja harmonisen tunnelman.

Höyhtyän sijainti Joutsensillan ja Nelostien kupeessa takaa erinomaiset kulkuyhteydet. Olitpa liikkeellä autolla tai julkisilla, pääset kätevästi niin kaupungin keskustaan kuin moottoritiellekin. Tämä tekee Höyhtyästä täydellisen valinnan niin työmatkailijoille kuin lomailijoillekin, jotka arvostavat sujuvaa liikkumista.

Lekatie 7, 90140 Oulu

  • Oulun keskusta 3 km