Kodikas kolmio

Tässä pelkistetyn tyylikkäässä kolmiossa on kodikas, harmoninen, rauhallinen tunnelma! Vantaan Tikkurilan idyllisellä asuinalueella sijaitseva moderni asunto sopii täydellisesti vaikka pidempiaikaiseenkin käyttöön niin perheelle kuin työporukalle. Talossa on lasitettu luhtikäytävä, joten sisäänkäynnit pysyvät puhtaina talvellakin.

Monipuolinen ja puhdaslinjainen huoneisto on kalustettu kuudelle hengelle, ja siihen kuuluu erilliset nukkumatilat sekä hyvin varusteltu keittiö kodinkoneineen. Portaikon alla kaapeissa on reilusti säilytystilaa. Auton voi pysäköidä taloyhtiön pihalle tai kadunvarteen.

Tikkurila sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, joten et välttämättä tarvitse omaa autoa: Helsingin rajan tuntumassa, pääradan varrella, noin vartin junamatkan päässä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentokentälle sieltä pääsee reilussa viidessä minuutissa. Tikkurilan rautatieaseman kauppakeskus tarjoaa monipuolisia palveluita, ja alueelta löytyy myös iso marketti ja useita erillisiä ruokapaikkoja.

Orvokkitie 20, 01300, Vantaa

6 henkilöä

WIFI 55 m2

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Yksi pääkaupunkiseudun aluekeskuksista, Vantaan Tikkurila, sijaitsee Helsingin rajan tuntumassa, pääradan varrella, noin vartin junamatkan päässä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentokentälle sieltä pääsee reilussa viidessä minuutissa.
Tikkurilan rautatieasema on suomen kolmanneksi vilkkain, ja aseman kauppakeskus Dixi tarjoaa monipuolisia palveluita ruokakaupasta, kahviloista, ravintoloista ja kioskeista lähtien aina kuntosaliin, kampaamoihin ja lemmikkikauppoihin saakka. Tikkurilassa on myös kauppakeskus Tikkuri, Prisma sekä useita erillisiä ruokapaikkoja.

Tikkurilan Tiedekeskus Heureka on suosittu vierailukohde, ja kesäaikaan ihmiset viihtyvät piknikillä Heurekan viereisillä niityillä Vantaanjoen varrella. Jokivarsi on suosittu niin lenkkeilijöiden kuin luonnonystävienkin keskuudessa. Tikkurilan urheilupuisto, uimahalli ja jäähalli tarjoavat loistavat mahdollisuudet monipuoliseen liikuntaan ja urheiluun.

Heurekan lisäksi käymisen arvoisia paikkoja Tikkurilassa ovat vanha asemarakennus, jossa toimii Vantaan kaupunginmuseo, Silkkitehtaan teollisuuskortteli, kaupungintalo ja Galleria K -taidegalleria, Kielotorni sekä vuonna 2021 valmistunut Tikkurilan kirkko, jonka katonrajassa on Suomen ainoa mekaaninen tornikellopeli eli carillon. Heinäkuussa järjestettävä Tikkurila Festivaali vetää vuosittain jopa kymmeniä tuhansia festarivieraita kuuntelemaan Suomen suosituimpia artisteja.

Orvokkitie 20, 01300, Vantaa

Asunnot

  • Juna-asema 800m
  • Kauppakeskus Dixi alle 1km
  • Lentoasema 6.5km
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00. Kun majoituksesi päättyy, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Asunnon pihalla olevat pysäköintipaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Pysäköinti on mahdollista SSA Spot tarroilla merkityille paikoille. Muut paikat on varattu muille taloyhtiön asukkaille.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.