Upea kolmio

Haagan värikkäällä, kesäaikaan mukavan vehmaalla asuinalueella sijaitsevasta modernin tyylikkäästä kahden makuuhuoneen huoneistosta löytyy nukkumapaikat kuudelle hengelle neljän sängyn ja kahdennukuttavan vuodesohvan muodossa. Tämä asunto tarjoaa viihtyisät ja laadukkaat puitteet myös pidemmälle lomalle tai vakituisempaankin asumiseen.

Haagaasta löytyy erinomaisen asumisviihtyvyyden lisäksi myös mukavia aktiviteetteja: Laajasuon puisto alppiruusualueineen on kesäaikaan suosittu virkistysalue, ja sen vieressä sijaitseva Laajasuon liikuntapuisto tarjoaa mahdollisuuksia monenlaiseen liikuntaan yksin tai yhdessä niin sisällä kuin ulkona, niin kesällä kuin talvella.

Autolle löytyy parkkipaikka asunnon pihalta tai lähitienoon tienvarsilta. Alueelle on myös erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Vantaankosken rata yhdistää Haagan tiiviisti kantakaupunkiin; Helsingin keskustaan on Haagasta alle vartin junamatka, ja rautateitse matka lentokentällekin kestää vain vajaat puoli tuntia. Alueelta on erinomaiset joukkoliikenneyhteydet myös muille pääkaupunkiseudun alueille; rantarata kulkee Haagan halki ja bussiyhteydet sieltä ovat monipuoliset. Myös autoilua ajatellen Haagan sijainti on erinomainen, sillä niin Kehä I kuin Vihdintie ja Tampereen moottoritiekin kulkevat sen liepeillä.

Laurinniityntie 17, 00440, Helsinki, Suomi

6 henkilöä

WIFI m2

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Haaga on viihtyisä puutarhamainen kaupunginosa Länsi-Helsingissä. Vantaankosken rata yhdistää alueen tiiviisti kantakaupunkiin; keskustaan on Haagasta alle vartin junamatka, ja rautateitse matka lentokentällekin kestää vain vajaat puoli tuntia. Haagasta on erinomaiset joukkoliikenneyhteydet myös muille pääkaupunkiseudun alueille; rantarata kulkee Haagan halki ja bussiyhteydet sieltä ovat monipuoliset. Myös autoilua ajatellen Haagan sijainti on erinomainen, sillä niin Kehä I kuin Vihdintie ja Tampereen moottoritiekin kulkevat sen liepeillä.

Etelä- ja Pohjois-Haagan rajalla sijaitseva Laajasuon puisto ja sen Alppiruusupuisto kesäkuussa kukkivine alppiruusuineen ja atsaleoineen on suosittu virkistysalue. Alppiruusupuisto toimii myös yliopiston kasvinjalostuksen koealueena.

Alppiruusupuiston vieressä sijaitseva Laajasuon liikuntapuisto tarjoaa mahdollisuuksia monenlaiseen liikuntaan yksin tai yhdessä niin sisällä kuin ulkona, niin kesällä kuin talvella.

Laurinniityntie 17, 00440, Helsinki

Asunnot

  • Kauppakeskus Kaari 1.4 km
  • Pohjois-Haagan juna-asemalle 650m
  • Asemalta Helsinki-Vantaan lentokentälle 25 min
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00. Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Asunnon pihalla olevat pysäköintipaikat ovat kaikkien asiakkaidemme käytössä. Pysäköintipaikka on vapaasti valittavissa, joten erillistä varausta ei tarvita.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.