Valoisa kaksio

Espoon Reviisorissa Espoon keskuksen kupeessa sijaitseva valoisa ja hyvin kodikas kaksio sopii erinomaisesti niin pitkä- kuin lyhytaikaiseen käyttöön. Pohjoismaiseen tyyliin sisustettu, tunnelmaltaan miellyttävä huoneisto majoittaa kolme henkeä, ja siihen kuuluu moderni, täysvarusteltu keittiönurkkaus astianpesukoneella ja leppoisa oleskelutila. Toimiva pohjaratkaisu lisää asumismukavuutta ja viihtyisyyttä entisestään.

Espoon keskus on erinomaisten liikenneyhteyksien varrella: sieltä matkustaa junalla Helsinkiin alle puolessa tunnissa ja rautatieasemalla pysähtyvät kaikki rantaradan lähijunavuorot. Myös niin paikalliset kuin seudulliset bussiyhteydet ovat hyvät.
Espoon keskuksessa on monipuoliset palvelut. Alueen uima- ja liikuntahalleissa ja urheilukentillä voi harrastaa monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja.

Reviisorinkatu 10, Espoo, Suomi

3 henkilöä

WIFI m2

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Espoon sydämessä, keskellä kaupunkia sijaitseva Espoon keskus on erinomaisten liikenneyhteyksien varrella: sieltä matkustaa junalla Helsinkiin alle puolessa tunnissa, ja rautatieasemalla pysähtyvät kaikki rantaradan lähijunavuorot. Myös niin paikalliset kuin seudulliset bussiyhteydet ovat hyvät.

Espoon keskuksessa on monipuoliset palvelut, joita kaupunki pyrkii edelleen jatkuvasti kehittämään. Juna-aseman viereen sijoittuneet kaksi kauppakeskusta, Espoontori ja Entresse, tarjoavat laajan palveluvalikoiman ravintoloista ja kirjastoista lähtien. Alueen uima- ja liikuntahalleissa ja urheilukentillä voi harrastaa monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja.

Espoon keskus on lähellä luontoa. Luonnontilainen, 880 hehtaarin kokoinen Espoon keskuspuisto on kuin pienoismalli Suomen luonnosta: siellä on metsiä, soita ja kallioalueita sekä kesäisin kukkaan puhkeavia niittyjä. Eläimistöltään puisto on pääosin hyvin tavanomainen, mutta sen poluilla voi törmätä kannaltaan vaarantuneeseen liito-oravaan.

Reviisorinkatu 10, Espoo

Asunnot

  • Kauppakeskus Entresse 700 m
  • Espoon rautatieasema alle 1km
  • Rautatieasemalta Helsingin keskustaan 25 min
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00.Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Kadunvarsipysäköinti. Pidemmissä majoituksissa on myös mahdollisuus varata maksullinen pysäköintipaikka pysäköintihallista. Voit tiedustella maksullisen pysäköinnin mahdollisuudesta myyntipalvelustamme +358104066000.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.