Nopea ja joustava asiakaspalvelu palvelee Deleteä majoitustarpeissa

| KategoriatKokemuksia,Yrityksille:

Delete on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoajista. Konserni tarjoaa liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita kolmella eri liiketoiminta-alueella: puhdistuspalveluissa, purkupalveluissa ja kierrätyspalveluissa.

Yrityksellä on työmaita ympäri Suomea ja erityisesti kaivinkoneenkuljettajat sekä muut kokonaispurkuyksikön työntekijät tarvitsevat väliaikaisia majoituksia projektiensa aikana. Majoitustarpeet tulevat usein todella nopeasti, joten Delete tarvitsee nopeaa ja joustavaa palvelua.

Deleten pitkäaikainen toimistotyöntekijä Seija Wilenius kertoo, että aiemmin he ovat käyttäneet isompia majoitusliikkeitä työntekijöidensä majoittamiseen.

Deleten työntekijä oli majoittunut Spotin asunnossa

“Yhtenä päivänä yksi meidän työnjohtajista kertoi majoittuneensa perheensä kanssa Spotin asunnossa viikonloppuna”, Seija muistelee.

“Tutkin tämän jälkeen Spotin nettisivuja ja heidän asuntonsa vaikuttivat erittäin siisteiltä ja laadukkailta. Otin tämän jälkeen yhteyttä meidän hankintapäällikköömme ja hän kertoikin, että Mari Pääkkönen Spotilta oli ollut häneen jo yhteydessä. Sovimme tämän jälkeen Marin kanssa tapaamisen ja aika nopeasti varattiin ensimmäiset majoitukset Sotilastorpantieltä”, Seija kertoo.

Henkilökohtainen asiakaspalvelu ollut huikeaa

Seija Wilenius kehuu, että Marin kanssa asioiminen on ollut erittäin sujuvaa ja helppoa. Viesteihin on vastattu aina erittäin nopeasti melkein ajasta ja paikasta riippumatta. Seijan mukaan majoitustarpeet tulevat välillä tosi nopeasti ja on mukava kun viesteihin reagoidaan nopeasti.

“Suomalaisethan eivät hyvää palautetta anna, mutta kun olen kysellyt työntekijöiltä palautetta niin se on ollut hyvää! Erityisesti parkkipaikkoja on kehuttu. Meillä on melkein jokaisella työntekijällä omat autot, joten on erittäin tärkeää, että autoille löytyy parkkipaikat ja ne ovat vielä sellaisella alueella, että ne uskaltaa jättää sinne”, Seija kertoo.

Spotin asunnoissa on jokaisessa käytössä koodilukot. Seija sanoo, että ne ovat toimineet erinomaisesti ja niiden käytöstä on tullut työntekijöille jo rutiininomaista.

“Nämä koodilukot helpottavat kyllä kaikkien toimintaa”, Seija kehuu.