• Oulun Lekatiellä sijaitseva upea kerrostalo, josta löytyy SpotApartmentsin kalustetuja asuntoja

    Oulu Höyhtyä

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Joutsensillan kupeessa sijaitseva Höyhtyä tarjoaa asukkailleen modernia ja huoletonta asumista uusissa kerrostaloissa. Höyhtyän uusi asuinalue on ihanteellinen niille, jotka arvostavat keskeistä sijaintia ja helppoa pääsyä kaupungin sykkeeseen. Sijaiten vain alle kolmen kilometrin päässä Oulun keskustasta, Höyhtyä yhdistää kaupunkielämän mukavuudet rauhalliseen asuinympäristöön.

Höyhtyän uudella asuinalueella tarjoamme yhteensä 10 kalustettua asuntoa, jotka soveltuvat jokaiseen tarpeeseen aina tilapäismajoituksesta suuremman työporukan projektimajoitukseen.

Lekatien uusissa asunnoissa yhdistyy helppous ja modernin kodin mukavuudet. Avaimeton sisäänkirjautuminen ja kaikki perusmukavuudet sisältyvät hintaan, mikä tekee asumisesta vaivatonta. Höyhtyän uudet kerrostalot tarjoavat asukkailleen kaikki nykyaikaisen asumisen mukavuudet. Jokaisessa asunnossa on nopea Wi-Fi, pyykinpesukone ja moderni keittiö, joka on varusteltu kaikilla herkuilla. Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tilankäyttöön ja valoisuuteen, mikä luo rauhallisen ja harmonisen tunnelman.

Höyhtyän sijainti Joutsensillan ja Nelostien kupeessa takaa erinomaiset kulkuyhteydet. Olitpa liikkeellä autolla tai julkisilla, pääset kätevästi niin kaupungin keskustaan kuin moottoritiellekin. Tämä tekee Höyhtyästä täydellisen valinnan niin työmatkailijoille kuin lomailijoillekin, jotka arvostavat sujuvaa liikkumista.

Lekatie 7, 90140 Oulu

  • Oulun keskusta 3 km

Tutustu kohteen asuntoihin

Viihtyisä kolmio

Wifi
Höyhtyän Lekatien kolmiot edustavat modernia asumista parhaimmillaan. Nämä hyvin suunnitellut asunnot tarjoavat täydellisen yhdistelmän mukavuutta, tyyliä ja toimivuutta, mikä tekee niistä ihanteellisen kodin niin perheille, työryhmille kuin ystäväporukoillekin. Höyhtyän kolmiot on suunniteltu avariksi ja valoisiksi, tarjoten tilaa elämiseen. Jokaisessa kolmiossa on täysin varusteltu, moderni keittiö, joka tekee ruoanlaitosta ja yhdessäolosta nautinnollista. Asunnoissa on myös nopea Wi-Fi-yhteys ja pyykinpesukone, jotka takaavat sujuvan arjen. Lisäksi runsas säilytystila ja lasitettu parveke tekee asumisesta käytännöllistä ja järjestelmällistä.

Kodikas kaksio

Wifi
Oulun Höyhtyän alueella sijaitsevat kaksiot ovat täydellinen yhdistelmä tilaa, mukavuutta ja kodikasta asumista. Nämä asunnot tarjoavat asukkailleen enemmän kuin pelkän paikan yöpyä; ne tarjoavat kodin, jossa jokainen yksityiskohta on suunniteltu asukkaiden viihtyvyyttä ajatellen. Jokaisessa kaksiossa on moderni keittiö, joka on varusteltu kaikilla tarvittavilla kodinkoneilla ja välineillä. Lisäksi asunnoissa on nopea Wi-Fi-yhteys ja pyykinpesukone, jotka tekevät arjesta vaivatonta.

Pyydä tarjous

Olitpa sitten kilpailuttamassa nykyistä majoitussopimustasi tai hakemassa uutta majoitusratkaisua, pyydä tarjous ja olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.