Viihtyisä moderni yksiö

Toukovuoren yksiöt ovat kompakteja, mutta täynnä tyyliä. Nämä tilaa tehokkaasti hyödyntävät asunnot tarjoavat modernin keittiön, viihtyisän oleskelualueen ja suuret ikkunat, jotka tuovat luonnon lähellesi. Täydellinen valinta yksin matkaaville tai pariskunnille, jotka etsivät mukavuutta ja toimivuutta kompaktissa paketissa. Asunnoista löytyy parvekkeet mahtavilla näköaloilla.

Rajakallionrinne 4

2 henkilöä

WIFI 24 m2

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Toukovuori on Porvoon keskustan eteläpuolella sijaitseva alue, joka on tunnettu sen uusista asuinrakennuksista, metsäisistä ja merellisistä maisemistaan. Vaikka Toukovuori tarjoaa rauhallisen asuinympäristön, se ei ole kaukana kaupungin palveluista. Lähimmät kaupat ja palvelut löytyvät Kevätkummun asuinalueelta, jonne on matkaa vajaat 1,5 kilometriä. Porvoon keskustaan on vain alle 10 minuutin ajo- tai bussimatka.

Vuonna 2023 valmistuneet asunnot ovat suunniteltu tarjoamaan sekä mukavuutta että toiminnallisuutta. Jokainen asunto on varustettu nopealla Wi-Fi-yhteydellä, modernilla keittiöllä ja pyykinpesukoneella, jotta arki sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon tilan, valon ja modernin mukavuuden tarve. Löydät valikoimastamme useita kalustettuja asuntoja, jotka soveltuvat niin yksin kuin yhdessä matkaaville.

Rajakallionrinne 4, 06150 Porvoo

  • Porvoon keskusta alle 10 min
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00. Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Taloyhtiön pihalla olevat pysäköintipaikat ovat asiakkaidemme käytössä. Pysäköintipaikka on vapaasti valittavissa. Pysäköintipaikkoja 1 per asunto.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.