Uusi ja viihtyisä paritaloasunto

Tästä Espoon Perusmäessä sijaitsevasta uudesta, todella viihtyisästä paritaloasunnosta ei puutu mitään, mitä ihminen tarvitsee viihtyisään kotiin ja laadukkaaseen asumiseen. Heti sisälle asuntoon astuessa tulee tunne kuin olisi tullut kotiin. Tyylikäs ulkoasu ja viihtyisä pihapiiri pensasistutuksineen ja parkkipaikan kallioseinämineen oikein kutsuvat luokseen.

Ajanmukaisesti, tyylikkäästi ja kodikkaasti sisustetussa asunnossa viihtyvät kaikenikäiset. Sälekaihtimet lisäävät asumismukavuutta entisestään. Yläkerrassa voi nauttia omasta rauhasta. Sen kahdessa tilavassa makuuhuoneessa on ranskalaiset parvekkeet, aulasta pääsee tilavalle parvekkeelle. Molemmissa kerroksissa on harmoniset, tyylikkäät kylpyhuoneet, alakerrassa lasiseinäinen sauna.

Asunnon keittiössä ja makuuhuoneissa on reilusti kaappitilaa, samoin valoisassa eteisessä on tilava naulakkokaappi. Portaiden alla, oven takana on reilusti säilytystilaa vaikkapa harrastusvälineille. Suurella, rauhallisella terassilla voit viettää leppoisaa iltaa tai nauttia vaikka päiväkahvit. Sekä taka- että etuterassin läheisyydessä on ulkovarastot, joissa on säilytystilaa esimerkiksi isommankin porukan polkupyörille. Pihalla on lapsille keinut ja hiekkalaatikko.

Tämä asunto tarjoaa viihtyisääkin viihtyisämmät puitteet niin lyhyeen majoittumiseen kuin pidempiaikaiseenkin asumiseen. Tule ja ihastu!

Lavaniityntie 1, 02920 Espoo

4-5 henkilöä

WIFI 73 m2 Parkkipaikka

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Maaseutumainen, kumpuileva lähiympäristö ja viihtyisä ja rauhallinen asuinalue upeine pyöräilymaastoineen ovat piste iin päälle; täältä et haluaisi lähteä pois ollenkaan. Näissä paritaloasunnoissa on myös tilaa hengittää. Bussilinja kulkee parin sadan metrin päässä, kauppakeskus Jumboon Vantaalle ajaa autolla vartissa ja Nuuksion kansallispuistoon puolessa tunnissa. Saapuminen asunnolle on helppoa; se on hyvien liikenneyhteyksien varrella, Kehäkolmosen kupeessa. Tilavalle, viihtyisälle parkkipaikalle on kiva pysäköidä auto.

Lavaniityntie 1, 02920 Espoo

Asunnot

  • Nuuksion kansallispuisto 30 min
  • Bussilinja 200 m
  • Kauppakeskus Jumbo Vantaa15 min
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00. Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Taloyhtiön pihalla olevat pysäköintipaikat ovat asiakkaidemme käytössä. Pysäköintipaikka on vapaasti valittavissa. Pysäköintipaikkoja 1 per asunto.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.