Tyylikäs parvellinen yksiö

Vain kivenheiton päässä Martinlaakson juna-asemasta sijaitseva viihtyisä asunto sopii mainiosti niin pidempi kuin lyhyempiaikaiseen käyttöön. Sinne junailee alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta.

Tyylikkääseen, lämminhenkiseen huoneistoon kuuluu kaunis, intiimi makuuparvi kahdelle. Alakerrasta löytyy vuodepaikka yhdelle. Vaaleassa, hyvin varustellussa keittiössä kokkailee ilokseen, ja kylpyhuoneesta löytyy pyykinpesukoneen lisäksi hienosti tilaa myös pyykin kuivattamiseen. Tässä tunnelmallisessa huoneistossa kelpaa asustella pidempäänkin!

Pientaloalueella sijaitsevan asunnon läheisyydestä löytyy lähiliikuntapaikka ja minigolfrata. Martinlaaksossa myös luonto on lähellä.

Sinikuja 3, 01620 Vantaa, Suomi

3 henkilöä

WIFI 21 m2

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Länsi-Vantaalla sijaitseva 12 000 asukkaan Martinlaakso on kaunis, viihtyisä ja rauhallinen alue hyvien kulkuyhteyksien varrella; sinne pääsee junalla alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta.

Martinlaaksossa luonto on lähellä. Siellä on kolme mäkeä: Raappavuori, Laajavuori ja Kivivuori. Niille kiipeäminen, ympäristön tutkiminen, lintujen bongailu ja maisemakuvaus ovat rentouttavaa ajanvietettä. Vehreässä Jokiuomapuistossa voi nautiskella kauniista luonnosta ja linnunlaulusta joko kävellen, piknikillä tai puiston penkillä istuen, ja sieltä löytyy lähiliikuntapaikka, minigolfrata ja koirapuisto.

Martinlaakson liikuntapuisto monitoimiareenoineen tarjoaa laajan mahdollisuuden urheiluun ja liikuntaan niin kesällä kuin talvella. Siellä voi harrastaa jalkapallosta, futsalista ja koripallosta aina tennikseen, lenkkeilyyn, skeittaukseen ja pesäpalloon saakka. Talvisin puistossa on tekojää ja hiihtolatu. Martinlaakson alueelta löytyy myös tilava uimahalli, jonka vieressä on F1-kuljettaja Mika Häkkisen mukaan nimetty aukio. Martinlaakson ostarilta puolestaan löytyy useiden liikkeiden lisäksi myös kuntosali.

Martinlaakson kulttuurielämän keskus on kulttuuritalo Martinus, jossa on erilaisia musiikki-, teatteri-, tanssi- ja urheilutapahtumia ympäri vuoden.

Sinikuja 3, 01620 Vantaa

Asunnot

  • Martinlaakson juna-asema alle 1km
  • Lentokentälle asemalta 15 min
  • Helsinkiin asemalta 25 min
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00. Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Taloyhtiön pihalla olevat pysäköintipaikat ovat asiakkaidemme käytössä. Pysäköintipaikka on vapaasti valittavissa. Pysäköintipaikkoja 1 per asunto.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.