Moderni kaksio lasiseinällä

Modernissa kaksiossa on kodikas, harmoninen ja rauhallinen tunnelma! Hyrylässä Rykmentinpuiston alueella sijaitseva entinen Olympiakasarmi pitää sisällään viihtyisiä asuntoja erilaisiin tarpeisiin. Kodikkaat huoneistot sopivat täydellisesti vaikka pidempiaikaiseenkin käyttöön niin perheelle kuin työporukalle.

Talossa on avara yhteinen aulatila, josta on käynnit asuntoihin kahdessa kerroksessa. Tyylikäs kaksio on kalustettu kolmelle hengelle, ja siihen kuuluu erillinen nukkumatila lasiseinällä sekä hyvin varusteltu keittiö kodinkoneineen. Asunnoissa on reilusti säilytystilaa. Auton voi pysäköidä taloyhtiön pihalle. Hyrylä sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, Tuusulanväylän tuntumassa ja noin 15 minuutin päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Hyrylän monipuoliset palvelut löytyvät aivan asunnon läheisyydestä, kuten myös liikuntapalvelut. Ulkokuntosali, urheilupuisto ja frisbeegolfrata löytyvät aivan asunnon vierestä.

Olympiakasarmi, Rykmentintie 50A, 04300 Tuusula

3 henkilöä

WIFI 45 m2

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Tuusulan Hyrylä ja Rykmentinpuiston alue on paikka, jossa historia ja nykyaika kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Alueen sydämessä kohoaa entinen Olympiakasarmi, joka on kokenut täydellisen muodonmuutoksen ja herännyt uudelleen eloon.

Aikoinaan urheilijoiden majapaikkana toiminut rakennus on muutettu tyylikkäiksi ja toimiviksi asunnoiksi, jotka tarjoavat asukkailleen ainutlaatuisen yhdistelmän menneen ajan charmia ja nykyaikaista asumismukavuutta. Alueen kodikkaat huoneistot on suunniteltu vastaamaan nykypäivän asumistarpeita, sisältäen täysin varustellun keittiön, nopean Wi-Fi-yhteyden ja laadukkaat sängyt. Asukkaiden käytössä on myös runsaasti autopaikkoja ja sauna, jotka lisäävät asumisen mukavuutta. Hyrylässä sijaitseva Olympiakasarmi on täydellinen yhdistelmä historiaa ja nykyaikaisuutta, tarjoten asukkailleen rauhallisen ja viihtyisän asuinympäristön.

Alueen sijainti Tuusulanväylän tuntumassa tekee siitä erinomaisen valinnan niin työ- kuin lomamatkailijoille. Vain 15 minuutin päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta, Hyrylä tarjoaa helpon pääsyn pääkaupunkiseudun palveluihin ja nähtävyyksiin, samalla säilyttäen pienen kaupungin rauhallisen tunnelman. Alueen monipuoliset palvelut, kuten kaupat, ravintolat ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet, ovat aivan asuntojen läheisyydessä. Lisäksi alueelta löytyy ulkokuntosali, urheilupuisto ja frisbeegolfrata, jotka tarjoavat asukkaille monipuolisia mahdollisuuksia aktiiviseen elämäntapaan.

Olympiakasarmi, Rykmentintie 50A, 04300 Tuusula

  • Wi-Fi
  • 2-4hlöä
  • Autopaikka
  • 35-70m2
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00. Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Asunnon pihalla olevat pysäköintipaikat ovat kaikkien asiakkaidemme käytössä. Pysäköintipaikka on vapaasti valittavissa, joten erillistä varausta ei tarvita.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.