Kodikas kaksio

Kaksioissamme yhdistyy tilavuus ja monipuolisuus, tarjoten ihanteellisen ratkaisun niille, jotka arvostavat kodikkuutta asunnossaan. Kaksioissa on erilliset makuuhuoneet, jotka takaavat yksityisyyden ja rauhan. Olohuone ja keittiö muodostavat avaran ja kutsuvan yhteisen tilan, joka soveltuu niin rentoutumiseen kuin viihtymiseen. Jokaisessa kaksiossa on modernit mukavuudet, kuten täysin varusteltu keittiö, nopea internet-yhteys ja pyykinpesumahdollisuus.

Keinukatu 2, Hämeenlinna

2-3 henkilöä

WIFI 34 m2

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Keinusaari yhdistää historiallisen charmin ja modernin asumisen mukavuudet. Tämä nopeasti kehittyvä kaupunginosa tarjoaa asukkailleen ainutlaatuisen yhdistelmän kulttuurista rikkautta, luonnonläheisyyttä ja urbaania elämäntyyliä.

Hämeenlinnan viides kaupunginosa Keinusaari sijaitsee aivan keskustan itäpuolella joen toisella puolella, tarjoten asukkailleen nopean pääsyn kaupungin kulttuuritarjontaan ja historiallisiin nähtävyyksiin. Alueen läheisyydessä sijaitseva kulttuurikeskus Verkatehdas on paikallisen taiteen ja kulttuurin keskipiste, joka tarjoaa monipuolisia tapahtumia ja aktiviteetteja kaikenikäisille.

Keinusaareen syksyllä 2023 valmistuneet asunnot heijastavat alueen dynaamista kehitystä. Spot Apartmentsin tarjoamat asunnot Keinusaarella ovat suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen asukkaan tarpeita. Jokainen asunto on varustettu nopealla Wi-Fi-yhteydellä, modernilla keittiöllä ja pyykinpesukoneella, tarjoten asukkailleen mukavuutta ja helppoutta arjessa.

Keinukatu 2, Hämeenlinna

  • Hämeenlinnan keskusta 10 min
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00. Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Taloyhtiön pihalla olevat pysäköintipaikat ovat asiakkaidemme käytössä. Pysäköintipaikka on vapaasti valittavissa. Pysäköintipaikkoja 1 per asunto.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.