Tilava Kolmio

Espoon Uusmäen kodikkaalla ja viihtyisällä asuinalueella sijaitseva avara, viihtyisä ja kodikas huoneisto sopii täydellisesti pitkäaikaiseenkin käyttöön niin perheelle kuin työporukalle. Lämminhenkinen ja tyylikäs asunto on kalustettu kuudelle hengelle, ja se sisältää hyvinvarustellun keittiön kodinkoneineen. Korkea katto tuo tilantuntua ja lisää sitenasumismukavuutta. Aamukahvit tai joogahetki parvekkeella, Uusmäen vehreän pientaloalueen ympäröimänä kruunaa päivän. Taloyhtiön pihalla on pysäköintipaikka autolle.Asunnolta pääsee nopeasti mukavalle lenkkeilyreitille läpi asuinalueen kohti metsäisempäätaivalta. Uusmäestä on muutaman kilometrin matka Leppävaaran keskukseen, joka on monipuolisten palveluiden ja liikenneyhteyksien keskittymä. Junamatka Helsingistä Leppävaaraan kestää vajaan vartin.

Sotilastorpantie 2, 02680 Espoo, Suomi

6 henkilöä

WIFI m2

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Uusmäki kuuluu Lintuvaaran kaupunginosaan Espoon Suur-Leppävaarassa. Alue sijoittuu Helsingin Konalan vastaiselle rajalle. Uusmäen halki kulkevan Sotilastorpantien varrella sijaitsee Lohikäärmepuiston leikkikenttä ja Sotilastorpan kenttä, jonka vieressä on ulkokuntoilupaikka, koripallokaukalo ja lentopallokenttä. Uusmäen kupeessa on myös Painiityn asuin- ja ulkoilualue.

Uusmäeltä on muutaman kilometrin matka Leppävaaran keskukseen, joka on monipuolisten palveluiden ja liikenneyhteyksien keskittymä. Junamatka Helsingistä Leppävaaraan kestää vajaan vartin.

Leppävaaran aseman yhteydessä oleva kauppakeskus Sello elokuvateattereineen ja lukuisine ruokapaikkoineen on Suomen toiseksi suurin kauppakeskus. Kauppakeskuksessa on myös musiikkiopisto Juvenalia ja sen sellosali, joka tarjoaa kulttuuria laidasta laitaan: klassisia ja populaarimusiikin konsertteja, näyttelyitä, elokuvia ja lastentapahtumia. Naapurista löytyy Sellon kirjasto, jossa myös järjestetään näyttelyitä ja tapahtumia.

Sotilastorpantie 2, 02680 Espoo

Asunnot

  • Malminkartanon juna-asema 1.8 km
  • Bussipysäkki 16 m
  • Juna-asemalta Helsinkiin 20 min
  • Ostokeskus Ristikko1.5 km
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00. Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Taloyhtiön pihalla olevat pysäköintipaikat ovat asiakkaidemme käytössä. Pysäköintipaikka on vapaasti valittavissa. Pysäköintipaikkoja 1 per asunto.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.