Tilapäismajoitus kalustetussa asunnossa – 4 syytä valita Spot Apartments

| KategoriatAjankohtaista:

Tarve tilapäismajoitukselle voi iskeä kuin salama kirkkaalta taivaalta – oli kyseessä sitten työkeikka lyhyellä varoitusajalla, suurempi kodin remontti tai hetken mielijohteesta varattu kesäkurssi toiselta paikkakunnalta. Kun majoituksen tarve on äkillinen ja kaikki lähialueen kohtuuhintaiset hotellit ovat tukossa, nousee esiin monelle tuntemattomampi vaihtoehto: Kalustetut asunnot.

Kalustettujen asuntojen konsepti on yksinkertainen: asunnot tarjoavat kaiken tarvittavan valmiina, huonekaluista kodinkoneisiin ja astioista vuodevaatteisiin.

Näppärä avaimet käteen -ratkaisu säästää aikaa ja vaivaa, mikä on erityisen arvokasta muutostilanteissa tai kun arki on muuten kiireistä. Vuokralaiset voivat muuttaa suoraan sisään ilman huolta kalusteiden hankinnasta tai sopimusten solmimisesta eri palveluntarjoajien kanssa.

Ei ole sinänsä yllättävää, että kalustetut asunnot ovat saavuttaneet suosiota niin liikematkailijoiden, opiskelijoiden kuin muidenkin tilapäistä majoitusta tarvitsevien keskuudessa.

Tässä artikkelissa esittelemme neljä keskeistä faktaa, jotka heijastavat kalustettujen asuntojen etuja ja toimivuutta erilaisissa elämäntilanteissa.

1. Kalustettu asunto on heti muuttovalmis

Kalustettu asunto on mukavuuden huipentuma, sillä se mahdollistaa välittömän muuton ilman perinteisen vuokra-asunnon vaatimaa huonekalujen ja tarvikkeiden hankintaa.

Kalustetut asunnot tarjoavat kaikki kodin peruselementit – aina sängystä sohvaan, ruokapöytään ja työpisteeseen. Lisäksi keittiö on varustettu tarvittavilla välineillä ja laitteilla, kuten mikroaaltouunilla, kahvinkeittimellä ja astioilla, mikä tekee arjesta sujuvaa heti päivästä numero yksi alkaen.

Koska kaikki on valmiina, tarvitset mukaasi vain henkilökohtaiset tavarasi!

2. Lyhytaikaiset ja joustavat vuokrasopimukset

Kalustetut asunnot tarjoavat joustavuutta ja vapautta verrattuna perinteisiin vuokrasopimuksiin. Kalustettujen asuntojen vuokrasopimukset eivät sisällä minimivuokra-aikoja tai takuuvuokria. Maksat vain ennalta sovitun määrän haluamastasi vuokra-ajasta – ilman ylimääräistä maksuja tai piilokuluja.

3. Kalustettu asunto säästää selvää rahaa

Kalustettujen asuntojen kustannustehokkuus korostuu erityisesti lyhytaikaisessa käytössä. Vaikka niiden päivä- tai kuukausivuokra saattaa olla korkeampi kuin kalustamattomissa asunnoissa, ne tarjoavat huomattavia säästöjä muilla osa-alueilla. Vuokralaisen ei tarvitse huolehtia huonekalujen hankinnasta, muutosta tai takuuvuokrasta, jotka voivat muodostaa yhteensä jopa tuhansien eurojen kustannuserän.

Lisäksi kalustettujen asuntojen vuokrasopimukset sisältävät usein veden, sähkön, lämmityksen sekä internetin, mikä auttaa kompensoimaan kustannuksia. Samalla säästyt vaivalta, kun et joudu hankkimaan uusia sopimuksia.

4. Kalustetut asunnot ovat ammattilaisten sisustamia

Usein kalustettujen asuntojen sisustuksen on suunnitellut ammattilainen, mikä takaa sekä toiminnallisuuden että esteettisen nautinnon. Ammattimainen sisustus ei ainoastaan tee asunnosta visuaalisesti houkuttelevampaa, vaan myös parantaa asumismukavuutta.

Tyylikäs ja funktionaalinen sisustus tekee asunnosta ihanteellisen niille, jotka arvostavat laadukasta ja tyylikästä elinympäristöä ilman itse sisustamisen vaivaa.

Milloin kalustettu vuokra-asunto on kannattava vaihtoehto?

  • Lyhytaikaiset työkomennukset ja projektityö: Kalustetut asunnot ovat nappivalinta työkomennuksille. Ne ovat paitsi edullinen, myös viihtyisä ratkaisu, joka tarjoaa työntekijöille kodinomaisen paikan rentoutua pitkän työpäivän jälkeen.
  • Opiskelijat: Kalustettu asunto tarjoaa joustavan ratkaisun muun muassa vaihto-opiskelijoille. Jos vaihtojakso on lyhyempi, säästät aikaa ja hermoja välttämällä muuttorumban muutaman kuukauden takia.
  • Väliaikainen asuminen muuton yhteydessä: Kalustetut asunnot tarjoavat kätevän väliaikaisen ratkaisun perheille, jotka odottavat uuden kodin vapautumista tai ovat keskellä muuttamista.
  • Lomamatkat: Kalustettu vuokra-asunto tarjoaa varteenotettavan vaihtoehdon myös lomamatkojen majoitukseen – varsinkin suuremmille perheille.
  • Kodin remontit: Suurempien remonttien aikana kalustettu vuokra-asunto tarjoaa mukavan ja toimivan väliaikaiskodin, jossa elämä jatkuu normaalisti remontin keskellä.

Esittelyssä Spot Apartmentsin kalustetut asunnot

Me Spot Apartmentsilla tarjoamme korkealaatuisia, tyylikkäästi sisustettuja kalustettuja asuntoja, jotka ovat nappivalinta myös tilapäismajotukseen.

Löydät kalustettuja asuntojamme ympäri Suomea –  kaikista suurimmista kaupungeista!

Helppo varausprosessi

Spot Apartmentsilla kalustetun asunnon vuokraus on yhtä helppoa kuin hotellihuoneenkin. Saapuessasi paikalle lähetämme sinulle ovikoodin, jolla pääset näppärästi sisään ilman jonottelua vastaanottoon.

Sinun ei tarvitse kuin varata asunto haluamallesi aikavälille – sen jälkeen olet valmis majoittumaan mukavasti!

Selkeät sopimukset ja rehellinen hinta

Spot Apartments ymmärtää eri vuokralaisten vaihtelevat tarpeet ja tarjoaa siksi sekä lyhyt- että pitkäaikaisia vuokrasopimuksia. Tämä joustavuus on erityisen tärkeää esimerkiksi projektityöntekijöille, konsulteille ja muille ammattilaisille, joiden työ tai elämäntilanne voi vaatia tilapäistä asumista eri paikkakunnilla.

Maksat rehellisen hinnan rehellisestä palvelusta.

Laadukas asumiskokemus

Spot Apartmentsilla panostamme asuntojen laatuun ja viihtyvyyteen. Jokainen asunto on suunniteltu huolella ja sisustettu tyylikkäästi, mikä tekee niistä paitsi funktionaalisia myös esteettisesti miellyttäviä.

Spot Apartmentsin ratkaisut heijastavat nykyaikaista käsitystä asumisesta, jossa yhdistyvät mukavuus, joustavuus ja laatu.

Lue myös: Mitä tehdä Tampereella – Vinkit työkomennukselle

Lopuksi: Usein kysyttyä kalustetuista asunnoista

Koska kalustetut asunnot ovat varsin uusi konsepti, on täysin ymmärrättävää että ensimmäistä kertaa vuokraavalla herää useita kysymyksiä. Keräsimme tähän loppuun yleisimpiä kysymyksiä, joita kuulemme asiakkailtamme lähes viikottain:

Sopiiko kalustettu asunto tilapäismajoitukseen?

Ne sopivat loistavasti tilapäismajoitukseen. Kalustetuissa asunnoissa ei ole minimivuokra-aikoja, joten ne sopivat jokaiseen tarpeeseen aina viikonloppumajoituksista useamman kuukauden asumistarpeisiin. Pidemmissä tarpeissa ennakkoon ei tarvitse tietää muuta kuin muuttopäivä!

Mitä kalustettu asunto yleensä sisältää?

Kalustettu asunto sisältää kaikki perustarvikkeet: huonekalut, kodinkoneet, keittiövälineet, vuodevaatteet ja internet-yhteyden. Kaikissa asunnoissamme on myös vakiona älytelevisio, joilla katsot näppärästi lempi suoratoistopalvelujasi.

Kuinka pitkäksi aikaa kalustettuja asunnon voi vuokrata?

Kalustettuja asuntoja voi vuokrata lyhytaikaisesti, esimerkiksi muutamasta päivästä useisiin kuukausiin, riippuen tarpeesta ja vuokranantajan tarjoamista vaihtoehdoista.

Miten kalustetun asunnon vuokra eroaa kalustamattoman asunnon vuokrasta?

Kalustettujen asuntojen vuokra on usein korkeampi, koska hintaan sisältyvät kalusteet ja kaikki asumiskustannukset, kuten sähkö ja vesi.

Voiko kalustetussa asunnossa asua pidempäänkin?

Kyllä voi, ja monille se tarjoaa helpon ja mukavan ratkaisun ilman suurien huonekaluinvestointien tarvetta, erityisesti kaupunkialueilla.

Onko kalustettu asunto taloudellisesti järkevä vaihtoehto?

Kalustettu asunto voi olla taloudellisesti järkevä lyhytaikaisessa käytössä, erityisesti jos haluat välttää suuret alkuinvestoinnit huonekaluihin ja muihin tarvikkeisiin.