”Spotin kalustettujen asuntojen hinta-laatusuhde on älyttömän hyvä.” – Viemäritohtori Oy kokemuksia Spot apartmentsista

| KategoriatKokemuksia,Yrityksille:

Spotin majoituspalveluja ahkerasti käyttävä Viemäritohtori Oy tekee viemärin kuvauksia, avauksia ja sukituksia ympäri Suomea. Työntekijöillä on pitkiä työmaita, jonka vuoksi he tarvitsevat pidempiaikaisia majoituksia pääkaupunkiseudulta.

Hyvät kuvat herättivät kiinnostuksen

Viemäritohtori Oy:n hallituksen jäsen Pentti Karttunen kertoo, että he tutustuivat ensimmäistä kertaa Spotin kalustettuihin asuntoihin netin kautta.

“Ihan netin ihmeellisestä maailmasta löysin asunnot! Laadukkaat kuvat ja hintalaatusuhde kiinnittivät huomioni “, Pentti kertoo.

Ensimmäiset varaukset Viemäritohtori Oy teki suoraan internetistä. Tämän jälkeen Spotilta oltiin Penttiin yhteydessä ja he alkoivat rakentamaan yhteistyösopimusta jatkuvan majoitustarpeen vuoksi.

Asunnot yllättäneet positiivisesti

Pentti Karttunen kertoo, että asunnot ovat yllättäneet positiivisesti joka kerta. Asuntojen taso on ollut laadukas, sillä ne ovat olleet siistejä ja koodilukot ovat toimineet moitteettomasti aina.

“Palvelualttius Spotin puolelta on ollut erinomaista“, Pentti kiteyttää.

Pentti on sitä mieltä, että Spotin kalustettujen asuntojen hinta-laatusuhde on älyttömän hyvä.

“Asunnoissa on hyvät keittiövälineet ja mahdollisuus itse valmistaa ruokaa. Puhtaat petivaatteet aina valmiina sekä suihkut ja pyyhkeet. Jos vertaa hintatasoa Etelä-Suomessa niin ei mistään löydy tämän tasoisia asuntoja! “, Pentti jatkaa.

Asiakkaita kuunnellaan

Spotilla mietitään jatkuvasti miten palvelua ja asuntoja voitaisiin kehittää. Asiakkailta pyritään saamaan palautetta mahdollisimman paljon, että saataisiin kehitysideoita.

Viemäritohtori Oy:n työntekijät ovat olleet hyvin tyytyväisiä majoitukseen. Pentti kertoo, että työntekijöiltä ei ole kertaakaan tullut negatiivistä palautetta asuntojen laadusta.

“Se toimivuus! Yksinkertainen ajatus siitä mistä minä tykkään, että saa henkilökohtaista palvelua ja otetaan yrityksen tarpeet huomioon. Ja se helppous, että tiedetään kun majoitus alkaa tiettynä päivänä niin se alkaa ja koodit tulee täsmällisesti ajoissa. Työntekijöidenkin vaatimustaso kasvaa kokoajan, kun he reissaavat paljon niin se on hirmu tärkeää, että on hyvät puitteet asumiseen “, Pentti sanoo.

Pentin mielestä kehitystä voisi olla kahdessa asiassa.

“Sängyt voisi olla vielä laadukkaampia ja maksaisin niistä jopa mielelläni lisähintaa. Olisi myös hienoa, että asuntoon voisi tilata pientä evästä esimerkiksi pitkän työn jälkeen “, Pentti miettii.