“Joustavaa asunnon vuokraamista ilman pitkiä irtisanomisaikoja” – asiakkaan kokemuksia Spot apartmentsin kalustetuista asunnoista

| KategoriatKokemuksia:

Elämässä voi tapahtua yllättäviä muutoksia, jotka johtavat siihen, että on hankittava itselle tai koko perheelle jokin väliaikainen asunto. Yleensä tällaisissa tilanteissa kätevintä ja vaivattominta on valita vuokra-asuminen. Suomessa on paljon vuokra-asumiseen soveltuvia asuntoja, joita eri yritykset sekä nettipalvelut tarjoavat.

Spot apartments tarjoaa joustavaa asunnon vuokraamista ilman pitkiä irtisanomisaikoja sekä tiukasti määriteltyihin sopimuksiin sitoutumista. Tämän eräs asiakas katsoi parhaimmaksi puoleksi valitessaan SSA Spotin asunnon etsiessään väliaikaista asuntoa avioeron harkinta-ajan ajaksi. Näitä etuja hän ei löytänyt muiden asuntoa tarjoavien sivustoiden palveluista.

Spot apartmentsin valinta ei harmita

Valittuaan useiden vuokraa tarjoavien sivujen joukosta Spotin tarjoaman asunnon, asiakas on kokenut tehneensä hyvän valinnan. Asunto on vastannut tarpeita siinä määrin, mitä väliaikaiselta asunnolta voi odottaa.

Asiakaspalvelu on ollut nopeaa ja toimivaa aivan alusta saakka. Asunnon varauksen vahvistuminen hoitui nopeasti tekstiviestin avulla. Spotin asunnoissa oleva koodilukon avauskoodi sekä helposti luettavat ohjeet tulivat kätevästi tekstiviestinä. Asiakkaan ei tarvinnut käydä missään erikseen allekirjoittamassa sopimuksia eikä hakemassa avainta.

– Pidän tätä koodilukkoa mahdottoman hyvänä ratkaisuna tällaisiin kohteisiin. Ehkä en itse kotiin laittaisi ennen perinpohjaista perehtymistä tietosuoja-asioihin ynnä muihin, mutta tässä väliaikaisasunnossa se on aivan erinomainen seikka, ettei ole avaimia. Tuolla koodilla saadaan ovet auki ja kiinni käytännössä viivytyksettä. Se on aivan erinomainen juttu, kiittelee palvelua käyttänyt asiakas.

Kalustetun asunnon hankkimisessa sekä itse asumisessa kaikki on Spotin puolelta sujuneet ilman mitään murheita. Asunto on teknisesti kunnossa, koodilukko on toiminut koko ajan moitteettomasti sekä ohjeistus on ollut todella selkeää.

Toimivat palvelut

Spotin asiakaspalvelusta asiakkaalla ei ole paljoa kokemusta, sillä kaikki asiat ovat toimineet asunnon suhteen niin hyvin, että hänellä ei ole ollut tarvetta olla asiakaspalveluun paljoa yhteydessä.

– Kun kaikki on toiminut hyvin, niin asiakaspalvelua on tietysti tarvittu tosi vähän.

Asiakkaalla on jäänyt hyvä kuva asumisestaan Spotin kalustetussa asunnossa. Muutaman kuukauden väliaikaisratkaisu hoitui helposti Spotin avulla, koska asumisjärjestelyistä ei tarvinnut kantaa huolta sen jälkeen, kun asunto oli varattuna.

– Olen ollut tähän tyytyväinen, vaikkakaan kodin veroinen ei toki olekaan, mutta hotelliasumisen voittaa kyllä, kertoo Spotissa asunut asiakas.

Hän on käyttänyt vain yhtä asuntoa koko väliaikaisen asumisensa aikana, mutta uskoo muidenkin Spot-asuntojen olevan yhtä hyviä tilapäiseen asumiseen.

Muutos- tai parannusehdotuksia asiakas ei Spotin toiminnasta löytänyt, sillä hän koki palvelun vastaavan juuri hänen tarpeitaan.