”Asunnoissa on kaikki mietitty asukkaan perustarpeet huomioiden” – Anu Simell asiakaskokemus

| KategoriatKokemuksia:

“Kartoitin netistä kalustettuja asuntoja minulle ja kahdelle kissalle. Olin moneen majoituspalveluun yhteydessä ja Spotista reagoitiin nopeasti majoitustarpeeseeni “, kertoo Anu Simell asiakaskokemuksestaan.

Anun mielestä Spotin kalustetut asunnot olivat kuvattu kivasti ja ne olivat siistin näköisiä. Tuli tunne, että tuollaiseen olisi mukava majoittua. Hän mainitseekin, että asuntoa valittaessa oli tunnepuoltakin mukana.

Myyntipalvelun nopea reagointi ja palveluinto

“Soitin Spotin myyntipalveluun ja Viljami vastasi puhelimeen. Olin silloin suivaantunut, kun en ollut saanut mistään vielä asuntoa tai edes kunnollista vastausta. Viljamilla oli hyvä huumorintaju, kun kerroin tilanteestani ja pidin oikein myyntipuheen, miksi minut tulisi majoittaa. Meillä synkkasi samantien “, Anu kertoo.

Spotin kalustetuissa asunnoissa on mahdollista yöpyä sekä lyhytaikaisesti että pitkäaikaisesti. Asunnoissa yöpyy matkailijoita, työmatkalaisia sekä muuttuvien elämäntilanteiden myötä erilaisia asiakkaita.

“Kerroin avoimesti kaaottisesta elämäntilanteestani, että nyt on pakko saada asunto sekä pakko saada kissani mukaan. Olin myös valmis maksamaan lisämaksua kissojeni majoittamisesta “, Simell jatkaa.

“Spotin asiakaspalvelijalla oli hyvä suhtautuminen asiaan. Hän hoiti asiat erittäin jämäkästi kertoen reaaliteetit ja kunnioittaen yrityksen sääntöjä“, Simell kehuu.

Spotin asuntojen hinnat kilpailukykyisiä

Simellin mielestä Spotin kalustettujen asuntojen etuna on kilpailukykyiset hinnat. Lisäksi iso yritys pystyy vastaamaan monen eri majoittujan tarpeeseen. Asunnoissa ei ole tunteita herättäviä esineitä, joista varoteltaisiin jatkuvasti asiakkaille. Sijainnit on myös erittäin hyviä. Esimerkiksi Tikkurilan kalustetusta asunnosta on loistavat kulkuyhteydet niin lentokentälle kuin Helsinkiin. Tikkurilassa on myös laaja palvelutarjonta päivittäisiin tarpeisiin.

“Asunnoissa on kaikki mietitty asukkaan perustarpeet huomioiden. Pinta-materiaalit ovat valittu hyvin kestäviksi ja tarvittavat koneet ja kalustot löytyy. Tämä on sellainen lomailijan ideaali asunto “

Anu Simellin majoitus jatkui maaliskuun alkuun saakka ja hän on ollut erittäin tyytyväinen majoitukseen. Hän kehuu erityisesti henkilökuntaa, jotka tervehtivät iloisesti käydessään siivoamassa ja huoltamassa asuntoja. Heidän kanssaan Anu on monesti rupatellut niitä näitä.

“Minun elämäntilanteessani tuntuu siltä, että olisin päässyt turvaan ja rauhoittumaan tänne. Täällä on todella turvallinen olo. Pihat ja asunnot ovat hyvin siistejä. Olen myös tyytyväinen jätteiden lajittelumahdollisuuteen, joka kertoo majoitusyrityksen ekologisesta vastuusta! “ Anu tiivistää