• Vantaa Rajakylä

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Helsingin rajalla sijaitsevasta Vantaan Rajakylästä on erinomaiset liikenneyhteydet niin Helsinkiin kuin Vantaan muihin osiin: sieltä on parin-kolmen kilometrin matka Mellunmäen metroasemalle, ja sen kautta kulkee monipuoliset bussilinjat.

Pientaloista koostuvassa Rajakylässä on runsaasti metsäalueita. Metsissä on kivipäällysteisiä tykkiteitä ja ensimmäisen maailmansodan aikaisia vallihautoja, joiden rakentaminen aloitettiin vuonna 1914 Pietarin puolustamiseksi.
Historiakirjojen mukaan Rajakylän nykyinen suurin tie, Maratontie, on alunperin ollut metsäpolku, joka on rakennettu talkoo- ja työttömyystöinä ja sittemmin pinnoitettu kivipäällysteellä.

Rajakylässä on Pallopuisto-niminen leikkialue sekä urheilukenttä.

Rajakyläntie 35, 01280 Vantaa

Asunnot

  • Metro-asema 2.5 km
  • Lento-asema 14 km
  • Porvoon keskusta 25 min
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00. Kun majoituksesi päättyy, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Asunnon pihalla olevat pysäköintipaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Pysäköinti on mahdollista SSA Spot tarroilla merkityille paikoille. Muut paikat on varattu muille taloyhtiön asukkaille.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.

Pyydä tarjous

Olitpa sitten kilpailuttamassa nykyistä majoitussopimustasi tai hakemassa uutta majoitusratkaisua, pyydä tarjous ja olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.