• Vantaa Rajakylä

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Vuonna 2013 valmistunut kiinteistö sijaitsee keskeisellä sijainnilla aivan Porvoon moottoritien läheisyydessä. Porvoon keskustaan on matkaa autolla noin 25 minuuttia. Fazer Experience Vierailukeskus sijaitsee 4 minuutin päässä asunnolta. Helsinki-Vantaan lentoasemalle matkaa 14 km (13 minuuttia). Mellunmäen metroasema on noin 2,5 kilometrin päässä.

Asunnot

  • Metro-asema 2.5 km
  • Lento-asema 14 km
  • Porvoon keskusta 25 min
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00. Kun majoituksesi päättyy, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Asunnon pihalla olevat pysäköintipaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Pysäköinti on mahdollista SSA Spot tarroilla merkityille paikoille. Muut paikat on varattu muille taloyhtiön asukkaille.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.

Pyydä tarjous

Olitpa sitten kilpailuttamassa nykyistä majoitussopimustasi tai hakemassa uutta majoitusratkaisua, pyydä tarjous ja olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.