• Vantaa Martinlaakso

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Vuonna 2015 valmistuneilta Martinlaakson Kruunun asunnoilta on alle kilometrin kävelymatka Martinlaakson juna-asemalle, josta lähtevät junat Helsinkiin ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Helsinkiin pääsee asemalta 25 minuutissa ja lentokentälle 15 minuutissa. Aseman vieressä on lisäksi bussiasema, josta lähtee lukuisia bussiyhteyksiä. Juna-aseman yhteydessä sijaitsee myös Martinlaakson Ostari, josta löytyy palveluja päivittäisiin tarpeisiin.

Asunnot

  • Martinlaakson juna-asema alle 1km
  • Lentokentälle asemalta 15 min
  • Helsinkiin asemalta 25 min
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 17.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 17.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 10:00. Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Taloyhtiön pihalla olevat pysäköintipaikat ovat asiakkaidemme käytössä. Pysäköintipaikka on vapaasti valittavissa. Pysäköintipaikkoja 1 per asunto.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.

Pyydä tarjous

Olitpa sitten kilpailuttamassa nykyistä majoitussopimustasi tai hakemassa uutta majoitusratkaisua, pyydä tarjous ja olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

    [hmapsprem id=3]