• Espoo Uusmäki

  • Espoo Uusmäki

  • kalustetut asunnot Espoo Uusmaki

    Espoo Uusmäki

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Uusmäki kuuluu Lintuvaaran kaupunginosaan Espoon Suur-Leppävaarassa. Alue sijoittuu Helsingin Konalan vastaiselle rajalle. Uusmäen halki kulkevan Sotilastorpantien varrella sijaitsee Lohikäärmepuiston leikkikenttä ja Sotilastorpan kenttä, jonka vieressä on ulkokuntoilupaikka, koripallokaukalo ja lentopallokenttä. Uusmäen kupeessa on myös Painiityn asuin- ja ulkoilualue.

Uusmäeltä on muutaman kilometrin matka Leppävaaran keskukseen, joka on monipuolisten palveluiden ja liikenneyhteyksien keskittymä. Junamatka Helsingistä Leppävaaraan kestää vajaan vartin.

Leppävaaran aseman yhteydessä oleva kauppakeskus Sello elokuvateattereineen ja lukuisine ruokapaikkoineen on Suomen toiseksi suurin kauppakeskus. Kauppakeskuksessa on myös musiikkiopisto Juvenalia ja sen sellosali, joka tarjoaa kulttuuria laidasta laitaan: klassisia ja populaarimusiikin konsertteja, näyttelyitä, elokuvia ja lastentapahtumia. Naapurista löytyy Sellon kirjasto, jossa myös järjestetään näyttelyitä ja tapahtumia.

Sotilastorpantie 2, 02680 Espoo

Asunnot

  • Malminkartanon juna-asema 1.8 km
  • Bussipysäkki 16 m
  • Juna-asemalta Helsinkiin 20 min
  • Ostokeskus Ristikko1.5 km
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00. Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Taloyhtiön pihalla olevat pysäköintipaikat ovat asiakkaidemme käytössä. Pysäköintipaikka on vapaasti valittavissa. Pysäköintipaikkoja 1 per asunto.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.

Pyydä tarjous

Olitpa sitten kilpailuttamassa nykyistä majoitussopimustasi tai hakemassa uutta majoitusratkaisua, pyydä tarjous ja olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.