• Espoo Uusmäki

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Vuonna 2013 valmistuneesta Konalan Kruunusta on 1,8 kilometrin matka Malminkartanon juna-asemalle ja bussipysäkki on 16 metrin päässä. Helsinkiin pääsee sekä juna-asemalta, että viereiseltä bussipysäkiltä bussinumerolla 38. Juna-asemalta matka-aika on 20 minuuttia ja bussipysäkiltä 35 minuuttia. Vihdintie ja Kehä I ovat aivan asuntojen lähellä.

Asunnot

  • Malminkartanon juna-asema 1.8 km
  • Bussipysäkki 16 m
  • Juna-asemalta Helsinkiin 20 min
  • Ostokeskus Ristikko1.5 km
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 17.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 17.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 10:00. Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Taloyhtiön pihalla olevat pysäköintipaikat ovat asiakkaidemme käytössä. Pysäköintipaikka on vapaasti valittavissa. Pysäköintipaikkoja 1 per asunto.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.

Pyydä tarjous

Olitpa sitten kilpailuttamassa nykyistä majoitussopimustasi tai hakemassa uutta majoitusratkaisua, pyydä tarjous ja olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.