Uusi ja viihtyisä paritaloasunto

Reviisorinkatu 10, Espoo, Suomi

4-5 henkilöä WIFI 73 m2 Parkkipaikka

Tästä Espoon Perusmäessä sijaitsevasta uudesta, todella viihtyisästä paritaloasunnosta ei puutu mitään, mitä ihminen tarvitsee viihtyisään kotiin ja laadukkaaseen asumiseen. Heti sisälle asuntoon astuessa tulee tunne kuin olisi tullut kotiin. Tyylikäs ulkoasu ja viihtyisä pihapiiri pensasistutuksineen ja parkkipaikan kallioseinämineen oikein kutsuvat luokseen.

Ajanmukaisesti, tyylikkäästi ja kodikkaasti sisustetussa asunnossa viihtyvät kaikenikäiset. Sälekaihtimet lisäävät asumismukavuutta entisestään. Yläkerrassa voi nauttia omasta rauhasta. Sen kahdessa tilavassa makuuhuoneessa on ranskalaiset parvekkeet, aulasta pääsee tilavalle parvekkeelle. Molemmissa kerroksissa on harmoniset, tyylikkäät kylpyhuoneet, alakerrassa lasiseinäinen sauna.

Asunnon keittiössä ja makuuhuoneissa on reilusti kaappitilaa, samoin valoisassa eteisessä on tilava naulakkokaappi. Portaiden alla, oven takana on reilusti säilytystilaa vaikkapa harrastusvälineille. Suurella, rauhallisella terassilla voit viettää leppoisaa iltaa tai nauttia vaikka päiväkahvit. Sekä taka- että etuterassin läheisyydessä on ulkovarastot, joissa on säilytystilaa esimerkiksi isommankin porukan polkupyörille. Pihalla on lapsille keinut ja hiekkalaatikko.

Maaseutumainen, kumpuileva lähiympäristö ja viihtyisä ja rauhallinen asuinalue upeine pyöräilymaastoineen ovat piste iin päälle; täältä et haluaisi lähteä pois ollenkaan. Bussilinja kulkee parin sadan metrin päässä, kauppakeskus Jumboon Vantaalle ajaa autolla vartissa ja
Nuuksion kansallispuistoon puolessa tunnissa. Saapuminen asunnolle on helppoa; se on hyvien liikenneyhteyksien varrella, Kehäkolmosen kupeessa. Tilavalle, viihtyisälle parkkipaikalle on kiva pysäköidä auto.

Tämä asunto tarjoaa viihtyisääkin viihtyisämmät puitteet niin lyhyeen majoittumiseen kuin pidempiaikaiseenkin asumiseen. Tule ja ihastu!

Taloyhtiön sijainti ja lähipalvelut

Vuonna 2019 valmistuneen Espoon Reviisorin asunnoilta on alle kilometrin kävelymatka Espoon rautatieasemalle. Rautatieasemalta pääsee 25 minuutissa Helsingin keskustaan. Lähellä sijaitsee myös Kauppakeskus Entresse, jossa yli 40 yritystä ja Espoon kaupunki tarjoavat palveluitaan.

Asunnot

  • Kauppakeskus Entresse 700 m
  • Espoon rautatieasema alle 1km
  • Rautatieasemalta Helsingin keskustaan 25 min
Saapuminen
Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen. Asunnossa on käytössä koodilukko, joten erillisiä avaimia ei tarvita. Saatte ovikoodin viestillä varauksen yhteydessä ilmoittamaanne puhelinnumeroon sekä sähköpostiin majoituksen alkamispäivänä noin klo 16.00.
Lähteminen
Uloskirjautuminen klo 11:00.Kun majoituksesi päättyy sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa henkilökohtaiset tavarasi mukaan. Jos haluat pidentää majoitustasi, niin ole yhteydessä myyntipalveluumme: +358104066000
Pysäköinti
Kadunvarsipysäköinti. Pidemmissä majoituksissa on myös mahdollisuus varata maksullinen pysäköintipaikka pysäköintihallista. Voit tiedustella maksullisen pysäköinnin mahdollisuudesta myyntipalvelustamme +358104066000.
Wi-Fi
Asunnoissamme on käytössä ilmainen Wi-Fi.